Wat maakt ons als werkgever bijzonder?

Werken bij Syntess Software betekent werken bij een stabiel, succesvol, sociaal en dynamisch bedrijf. Bij ons heerst en een fijne (werk)sfeer en maken collega’s het verschil. 170 Syntess medewerkers zijn dagelijks bezig zijn om onze producten steeds beter te maken om onze positie in de markt te behouden en te verstevigen. We hebben vestigingen in Zierikzee en Gorinchem. De bedrijfscultuur zou je kunnen omschrijven als collegiaal, professioneel, open, flexibel en betrouwbaar, waarbij plezier in het werk de basis vormt.
Wat maakt ons bijzonder als werkgever?

Syntess Software biedt meer dan alleen een baan met een goed salaris. Op beide vestigingen kom je in een stimulerende, moderne en informele werkomgeving terecht. Vakbekwame collega’s van wie jij kan leren en die graag van jou leren. Daarbij gelooft Syntess Software in een gezonde balans tussen werk en jouw privéleven, waardoor overwerken beperkt in ons woordenboek voorkomt. Zo weet jij waar je aan toe bent.

Wat hebben we jou te bieden?

Bij een dynamisch bedrijf horen goede arbeidsvoorwaarden en afspraken. Wij bieden dan ook:

 • Ruimte voor eigen initiatieven.
 • Een goede interne opleiding. 
 • Bij ons kan je jezelf zijn en krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. 
 • Meer dan 30 jaar ervaring in softwareontwikkeling. 
 • Een fijne werkomgeving met een goede sfeer en collegialiteit.
 • Wij zijn eerlijk en resultaatgericht waarbij uiteindelijk het helpen van onze klanten centraal staat. 
 • Een goed salaris dat past bij je opleiding en ervaring. 
 • Reiskostenvergoeding volgens bedrijfsregeling of een auto van de zaak 
 • Pensioenregeling en winstuitkering. 
 • 26 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband. 
 • Naast koffie en thee is er voor iedereen een lekker stuk fruit per dag. 
 • Unieke werklocatie aan de voet van de Zeelandbrug met gratis parkeerplaatsen en laadpunten voor de deur en een busstation op 2 minuten lopen. 
 • Of een werklocatie gelegen aan het prachtige riviertje De Linge in Gorinchem, met gratis parkeerplaatsen en laadpunten.
Klik hier voor jouw baan
Waar kom je te werken?
Bij de klant, onderweg, in Gorinchem of in Zierikzee, waar jij komt te werken hangt volledig af van de functie die jij bij Syntess zal vervullen. Eén ding is zeker, zowel je autostoel en werkplek wordt samen met jou ergonomisch ingesteld. Dit kan thuis zijn of op kantoor.
Jouw werkgeluk staat centraal

Wij willen niks liever dan dat onze medewerkers blij en trots zijn om bij Syntess te werken. Zo is er ruimte voor eigen initiatieven, denken wij na over doorgroeimogelijkheden en bieden wij de ruimte voor het volgen van opleiding en training. Uiteindelijk ben je zelf verantwoordelijk voor jouw werkgeluk en loopbaan, maar HR helpt je hier graag mee verder.

Vakbekwame en leuke collega's

Syntess medewerkers zijn gezellig en zorgzaam. Wij hebben respect voor elkaar en daarom kunnen we goed samenwerken. Wij helpen elkaar verder en leren graag van elkaar. Met meer dan 30 jaar ervaring in softwareontwikkeling en onze doelgroepen durven wij te zeggen dat we vakbekwaam zijn.

Goede beloning en extra's

Een goed salaris, pensioenregeling, auto van de zaak of reiskostenvergoeding. Bij ons krijg je het allemaal. Opleiding, training, kerstpakket of een fiets volgens de WKR regeling. Bij Syntess is veel mogelijk. En als we een heel jaar goed hebben gepresteerd dan maken we kans op een winstuitkering. Dus, wat wil je nog meer...

Een gezond balans tussen werk en privé

Wij geloven in een gezond balans tussen werk en jouw privéleven, waardoor overwerken beperkt in ons woordenboek voorkomt. Zo weet jij waar je aan toe bent, maar ook jouw thuisfront. Je weet hoe laat je thuis kan zijn, tenzij je in de file staat maar ook dat je na het eten niet hoeft in te loggen om iets af te maken. Dit wordt niet eens van je verwacht. Morgen weer een dag, toch?

Meer info over werken bij...

Wil je meer informatie over een vacature? Of denk jij het nieuwe talent van Syntess Software te zijn? Wat je vraag ook is, onze afdeling HR staat je graag te woord. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op 088-4080400 , via LinkedIn of via het onderstaande e-mailadres.

hr@syntess.nl
Beste recruiters...
Werving & Selectie doet Syntess helemaal zelf. We geloven in persoonlijk contact en directe lijnen. En als het echt een keer nodig is, beste recruiters, Don’t call us, we’ll call you.