Waarom software ontwikkelen bij Syntess?

Werken bij Syntess Software betekent werken bij een stabiel, succesvol, sociaal en dynamisch bedrijf van ruim 170 medewerkers. Bij ons heerst en een fijne (werk)sfeer en maken collega’s het verschil. Onze afdeling Productontwikkeling omvat ruim 40 medewerkers in diverse disciplines zoals softwareontwikkeling, interaction design, front-end, back-end en business logica. De bedrijfscultuur zou je kunnen omschrijven als collegiaal, professioneel, open, flexibel en betrouwbaar, waarbij plezier in het werk de basis vormt. 
10 redenen waarom je bij ons moet werken

We behoren ongetwijfeld tot één van de grootste software bedrijven van Zeeland die zelfstandig software ontwikkelen. Is groter altijd beter? Uiteraard niet, maar voor een softwareontwikkelaar die serieus met zijn vak wil bezig zijn, is het wel prettig dat hij zich kan omringen met collega’s die specialist zijn op diverse deelgebieden. Collega’s waarmee je kunt sparren en waar je van kunt leren. Daarnaast word je bij ons niet “lastig gevallen” met allerlei randzaken die weinig met software ontwikkelen te maken hebben. Je wilt je tenslotte vooral bezig houden met het werk waar je goed in bent!

En natuurlijk bieden we ook goede arbeidsvoorwaarden zoals een mooi salaris, winstuitkering en een pensioenregeling. Maar ook een modern kantoor, een goed bureau en bureaustoel, een krachtige PC, etc. Mogelijk ontwikkel je nu software in een kleiner bedrijf en wil je vooruit, je meer specialiseren, je niet druk hoeven maken om randzaken. Dan is software ontwikkelen bij Syntess Software iets voor jou! Nog niet overtuigd? Laat je dan overtuigen door onze 10 redenen waarom je bij ons zou moeten werken. Of ga direct naar onze vacatures, dan ontmoeten we elkaar snel!

Klik hier voor jouw baan
Software ontwikkelen in Zeeland bij Syntess Software
Werken bij het grootste softwarebedrijf van Zeeland
Het grootste softwarebedrijf van Zeeland

Wij zijn een Zeeuws bedrijf met ruim 170 medewerkers in Nederland. Productontwikkeling vindt plaats in Zierikzee. Hier werken we dagelijks aan verbetering van de software voor onze klanten en bedenken en ontwikkelen we nieuwe producten. Een serieuze schaalgrootte om het beste uit jezelf te halen.

Werken in een team bij Syntess Software
Werken in een team van ruim 40 collega's

De afdeling Productontwikkeling bestaat uit ruim 40 collega's in diverse disciplines zoals; softwareontwikkeling, interaction design, front-end, back-end en business logica. Maar ook testers, product owners en collega’s die documentatie schrijven. Door de omvang is volop mogelijkheid om je te specialiseren.

Werken in de zonnigste provincie bij Syntess Software
Werken in de zonnigste provincie

Software maken kun je overal. Wij zijn een Zeeuws bedrijf en willen ook graag onze software op één locatie blijven ontwikkelen. In Zierikzee dus. Voor ons is er al een match als jij ook graag software wil maken in Zeeland. Wij bieden volop mogelijkheden om dat te doen.

Een gezonde balans tussen werk en privé bij Syntess Software
Een gezonde balans tussen werk en privé

Wij geloven in een gezonde balans tussen werk en jouw privéleven, waardoor overwerken beperkt in ons woordenboek voorkomt. Zo weet jij waar je aan toe bent, maar ook jouw thuisfront. Je weet hoe laat je thuis kan zijn, tenzij je in de file staat maar ook dat je na het eten niet hoeft in te loggen om iets af te maken. Dit wordt niet eens van je verwacht. Morgen weer een dag, toch?

Ontwikkelen op een hoog niveau in Zeeland
Ontwikkelen op een hoog niveau

Het gemiddelde opleidingsniveau van onze collega’s bij Productontwikkeling is best hoog. Wij lopen niet klakkeloos achter alle trends aan, maar onderbouwen keuzes graag goed en grondig. Met duizenden gebruikers hebben we hierin ook een grote verantwoordelijkheid.

Werken aan een schitterend product bij Syntess Software
Werken aan een schitterend product

Ons kernproduct of standaard pakket heet Syntess Atrium. Wij houden ons niet bezig met projecten, maar zijn dagelijks bezig om onze standaard producten beter, mooier en sneller te maken. Syntess Atrium is voor onze klanten de spil van hun automatisering.

Verbonden met een boeiende markt bij Syntess Software
Verbonden met een boeiende markt

Software wordt belangrijker en belangrijker in onze wereld. Toch is prettig om te weten dat je bij ons voor een doelgroep werkt die toekomst heeft. Installatie- en onderhoudswerkzaamheden in huizen en bedrijfsgebouwen zullen altijd blijven. Onze klanten hebben volop toekomst.

Focus op software ontwikkeling
Contact met klanten?

Binnen Syntess hebben de collega’s van de afdeling productontwikkeling zelden contact met klanten. Dit betekent niet dat we bij Syntess geen contact met klanten hebben, dat is er volop. Maar als softwareontwikkelaar kun je je volledig focussen op softwareontwikkeling.

Al ruim 30 jaar succesvol voor duizenden klanten
Al ruim 30 jaar succesvol voor duizenden klanten

Omdat Syntess al ruim 30 jaar bestaat zijn heel veel zaken gewoon goed geregeld. We zijn de pioniersfase al lang voorbij. We werken aan solide oplossingen in een solide omgeving. Dit betekent een uitdagende werkomgeving waarbij het vooral gaat om de inhoud.

Doen waar jij het beste in bent bij Syntess Software
Doen waar jij het beste in bent

Vanwege onze omvang hebben we de ruimte om te zoeken naar de beste afstemming tussen wat jij leuk vindt en waar je goed in bent en wat voor ons bedrijf belangrijk is. Samen onze softwareproducten doorontwikkelen vormt de kern van onze activiteiten bij Syntess.

Meer info over werken bij...

Wil je meer informatie over een vacature? Of denk jij het nieuwe talent van Syntess Software te zijn? Wat je vraag ook is, onze afdeling HR staat je graag te woord. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op 088-4080400 , via LinkedIn of via het onderstaande e-mailadres.

hr@syntess.nl
Beste recruiters...
Werving & Selectie doet Syntess helemaal zelf. We geloven in persoonlijk contact en directe lijnen. En als het echt een keer nodig is, beste recruiters, Don’t call us, we’ll call you.