ERP Software ontwikkelen in Zeeland

Werken bij Syntess Software betekent werken bij een stabiel, succesvol, sociaal en dynamisch bedrijf van ruim 130 medewerkers. Bij ons heerst en een prettige (werk)sfeer en maken collega’s het verschil. Onze afdeling Productontwikkeling bestaat uit ruim 40 medewerkers in diverse disciplines zoals softwareontwikkeling, interaction design, front-end, back-end en business logica. Je krijgt de ruimte om nieuwe technieken en inzichten te onderzoeken en toe te passen. De bedrijfscultuur zou je kunnen omschrijven als collegiaal, professioneel, open, flexibel en betrouwbaar, waarbij plezier in het werk de basis vormt.
Groei mee met het grootste softwarebedrijf van Zeeland

Wij zijn een Zeeuws bedrijf met ruim 130 medewerkers in Nederland. Productontwikkeling vindt plaats in Zierikzee. Hier werken we dagelijks aan verbetering van de software voor onze klanten en worden nieuwe uitbreidingen en updates uitgedacht en ontwikkeld. We zijn een bedrijf met een serieuze schaalgrootte om als sofware ontwikkelaar het beste uit jezelf te halen. Omdat we de ambitie hebben om onze positie in onze markt verder te versterken we altijd op zoek naar nieuw programmeer talent!

Onze vacatures

De afdeling Productontwikkeling bestaat uit ruim 40 medewerkers in diverse disciplines. Door de omvang is volop mogelijkheid om je te specialiseren. Daarom zijn er geregeld vacatures. Maar ook open sollicitaties zijn zeer welkom. Jouw set van ervaringen, competenties en ambities zouden binnen de afdeling tot een versterking kunnen leiden, waardoor ook bestaande mensen weer kunnen doorschuiven naar iets wat beter bij hen past.

Software ontwikkelen in Zeeland bij Syntess Software
Wat maakt ons bijzonder?

Natuurlijk zijn bij ons de arbeidsvoorwaarden zoals salaris, winstuitkering en een pensioen goed geregeld. Zijn we hierin onderscheidend van andere software ontwikkelaars? Nee! Dus waarom zou je software gaan ontwikkelen bij Syntess Software? Daarvoor kunnen wij je 10 redenen bieden die voor jou de doorslag kunnen geven:

  1. Wij zijn het grootste softwarebedrijf van Zeeland.
  2. Bij ons werk je in een team van ruim 40 collega's, met verschillende disciplines.
  3. Je gaat werken in de zonnigste provincie van Nederland.
  4. Wij vinden een gezonde balans tussen werk en jouw privéleven belangrijk.
  5. Wij ontwikkelen software op een hoog niveau.
  6. Werken aan een schitterend product.
  7. Verbonden met een boeiende markt.
  8. Nauwelijks contact met klanten, daarvoor heb je collega's.
  9. Al ruim 30 jaar succesvol voor duizenden klanten.
  10. Bij ons kun je doen waar jij het beste in bent.
Lees meer over de 10 redenen
Meer info over werken bij...

Wil je meer informatie over een vacature? Of denk jij het nieuwe talent van Syntess Software te zijn? Wat je vraag ook is, onze afdeling HR staat je graag te woord. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op 088-4080400 , via LinkedIn of via het onderstaande e-mailadres.

hr@syntess.nl
Beste recruiters...
Werving & Selectie doet Syntess helemaal zelf. We geloven in persoonlijk contact en directe lijnen. En als het echt een keer nodig is, beste recruiters, Don’t call us, we’ll call you.