Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Stap 3 | Syntess Software Support

Ondersteuning bij al uw vragen

Wanneer u met onze software werkt en u loopt ergens vast, dan is er een belangrijk ondersteuningspunt: de Helpdesk. Op onze Helpdesk zit een team van specialisten voor u klaar om u te ondersteunen bij mogelijke vragen of problemen. Voor veel voorkomende vragen hebben we de rubriek Veel Gestelde Vragen, en voor functionele uitleg zijn tal van films beschikbaar die u wegwijs maken in het pakket. Deze vindt u binnen de gebruikerssite Mijn Syntess
E-consultMiddels een E-consult kunt u ondersteuning krijgen van een consultant. Een E-consult is een telefonisch gesprek waarbij een consultant samen met u inlogt op uw systeem. Op afstand kan ondersteuning en instructie worden gegeven. Hierdoor kunnen wij de kosten voor u laag houden. E-consultancy is geschikt voor korte sessies, waarbij het tevens mogelijk is om één sessie met meerdere personen tegelijkertijd te delen.
Trainingen

Wij helpen u graag op weg om zo snel mogelijk vertrouwd te raken met de software. U haalt immers het beste uit de software wanneer uw medewerkers voldoende zijn geschoold met de software te werken. Naast een gedegen training op locatie bieden wij u de mogelijkheid een scholing te volgen op onze trainingslocatie in Gorinchem. De trainingen sluiten nauw aan bij de praktijk en worden verzorgd door deskundige trainers en consultants.

Onze aanpakOm u optimaal van dienst te kunnen zijn, heeft Syntess Software de kennismaking met, en de implementatie van haar softwareproducten strak georganiseerd. Van eerste contact tot nazorg. Ons doel is dat u zich volledig kunt richten op uw werk, terwijl uw automatiseringsvraagstukken worden omgebogen in een sterkere concurrentiepositie.
Onze helpdesk

Wanneer u met onze software werkt en u loopt ergens vast, dan is er een belangrijk ondersteuningspunt: de helpdesk.

Bel 088 - 40 80 420
Altijd een persoonlijke presentatie

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers kennen uw branche en zijn gecertificeerd voor een grondige kennis van onze producten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.

Vraag een demonstratie aan
Het laatste nieuws van Syntess Software | ERP voor project- en servicegerichte bedrijven
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Syntess Software is UBL Ready

Syntess Software heeft deelgenomen aan de UBL Ketentest en deze succesvol doorlopen. Vandaar dat wij het UBL-ready logo mogen voeren. Dit geeft aan dat u vanuit Syntess probleemloos UBL-facturen kunt aanmaken als uw afnemers daar om vragen en ook UBL-facturen van uw toeleveranciers kunt inlezen.

Syntess Software is UBL-Ready