Stap 1 | Syntess Software Accountmanagement

Uw contactpersoon altijd dichtbij

Wanneer u gaat werken met onze software, krijgt u een vast aanspreekpunt: een accountmanager. Deze relatiebeheerder heeft een eigen regio, dus er is altijd een aanspreekpunt bij u in de buurt. Uiteraard beschikt uw accountmanager over de benodigde kennis van uw branche en onze softwareproducten. Zo kan hij u altijd informeren over de nieuwste functionaliteit en verzorgt hij demonstraties van producten waar u interesse voor toont. 
Het onderhoudsgesprek | Maximaal rendement uit Syntess Software
Minimaal één keer per jaar wordt u benaderd voor het maken van een afspraak. Doelstelling van het bezoek is het maximale rendement te behalen uit onze software. Een evaluatiemoment waarin vragen naar voren komen als: Voldoet onze software nog aan uw behoefte? Maken uw medewerkers optimaal gebruik van de software-mogelijkheden? Wat is het gebruikersniveau op dit moment? 
Uw gecertificeerde accountmanager helpt u om optimaal te automatiseren
Coronamaatregelen en accountmanagement
Ondanks de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus proberen we onze ondersteuning zoveel mogelijk zoals altijd te laten verlopen. Op www.syntess.nl/coronamaatregelen vindt u een overzicht de maatregelen die wij getroffen hebben. 

Onze aanpak

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, heeft Syntess Software de kennismaking met, en de implementatie van haar softwareproducten strak georganiseerd. Van eerste contact tot nazorg. Ons doel is dat u zich volledig kunt richten op uw werk, terwijl uw automatiseringsvraagstukken worden omgebogen in een sterkere concurrentiepositie.  

We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld. Investeren in de toekomst begint nu! 

Ontmoet ons tijdens een beurs of Syntess Seminar

Ontdek de automatiseringsmogelijkheden voor uw bedrijf

Ieder jaar reizen we het land met één doel: Project- en servicegerichte bedrijven helpen om nog slimmer, efciënter en effectiever te kunnen werken. Benieuwd wanneer we bij u in de regio zijn? Zowel klanten als (nog) niet-gebruikers van onze software zijn van harte welkom, evenals geïnteresseerde zakelijke relaties zoals uw aannemer, installateur of onderhoudsbedrijf.
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.