De perfecte partner voor uw gasketelwet administratie

Voldoen aan de gasketelwet wordt eenvoudig met Syntess Atrium. Onze geïntegreerde softwaremodules zorgen voor een professionele en efficiënte afhandeling van certificeringen en kwaliteitsborging. Zo houdt u meer tijd over voor waar u écht goed in bent: het leveren van goede service aan uw klanten. Ontdek nu het gemak van Syntess Atrium en laat onze software u ondersteunen.


Demo aanvragen
CO certificering
Alle data voor CO-certificering op één plek
Efficiënt beheer van CO-certificering: leg opleidingen en certificaten vast per medewerker en ontvang automatische meldingen bij verloop.
kwaliteitshandboek
Een goed ingericht kwaliteitssysteem
Eenvoudig kwaliteitssysteembeheer met digitale checklists. Gebruik eigen checklists of die van Techniek Nederland en koppel ze aan werkbonnen.
Co gecertificeerde monteurs
Het juiste personeel op de juiste projecten
Gebruik alleen gecertificeerde monteurs voor gasverbrandingstoestellen. Plan met onze kwaliteitsborging altijd personeel met de juiste certificaten.

Vraag vrijblijvend een demonstratie aan!

Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld. Investeren in de toekomst begint nu!

Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.