Image
Deel deze
pagina

Uniforme artikelclassificatie en communicatiestandaards

We hechten veel waarde aan ontwikkelingen die het onze klanten eenvoudiger maken!

Artikelen kunnen door verschillende leveranciers van dezelfde fabrikant worden geleverd. Eigen omschrijvingen en artikelnummers maakten het een bedrijf onmogelijk om hetzelfde product bij een andere leverancier te bestellen. Dankzij de artikelclassificatie die geaccepteerd werd in de bouwkolom en deze ook te realiseren in Syntess Atrium en allerlei communicatiestandaarden, ontstond er een situatie waarbij onze klanten grote voordelen behaalden in hun werkproces. En daar doen we het allemaal voor. Zij moeten uiteindelijk eenvoudiger, effectiever en sneller kunnen werken. 

Hoe werken wij? U heeft één aanspreekpunt. Syntess Software. Demonstraties vinden plaats bij u op kantoor door een gecertificeerde medewerker en de uitkomst wordt vertaald naar een offerte. Bij ingebruikneming van het pakket volgt een stappenplan en wordt u ondersteund door een eigen gecertificeerde consultant uit uw regio. Voor de nazorg zit een team klaar met gecertificeerde medewerkers. Zij vormen ons helpdeskteam.

We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers kennen uw branche en zijn gecertificeerd voor een grondige kennis van onze producten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.

Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software