Web-Uren | Snel en gemakkelijk uren registreren

Met deze app heeft u de urenadministratie altijd binnen handbereik

Met deze online applicatie kunnen medewerkers hun uren altijd en overal bijhouden. Met Web-Uren heeft u de Syntess Atrium Urenadministratie altijd binnen handbereik en werken buitendienst en kantoor optimaal samen.
Urenregistratie en declareren met de app

Web-Uren is eenvoudig online benaderbaar. Of u nu op een tablet, smartphone of desktop-pc werkt, u heeft dus altijd en overal uw urenadministratie bij de hand met onze app. Registreer gemakkelijk gewerkte uren en declareer kosten. Voer de betreffende onkosten in met de mogelijkheid om foto’s van de bon of andere externe documenten toe te voegen aan de urenstaat.

  • Altijd en overal uren bijhouden met de app voor binnen- en buitendienst 
  • Krachtige combinatie met de Web-Werkbon 
  • Boek uren direct op projecten en taken 
  • Gegevens worden direct bijgewerkt in uw Syntess Atrium administratie
Web-Uren urenregistratie in combinatie met de Web-Werkbon

Maak ook gebruik van onze Web-Werkbon, dan heeft u namelijk een krachtige combinatie in handen. Zijn de werkzaamheden afgerond? Dan kunnen de gewerkte uren direct via de Web-Werkbon worden ingevoerd en worden deze automatisch in de urenadministratie en op de aangegeven werkbon en project geboekt. 

Meer over de Web-Werkbon
Digitale werkbon app | Syntess Software

Wenst u meer informatie, advies, een vrijblijvende afspraak of een demonstratie?

De keuze van een goed softwarepakket gaat niet over één nacht ijs. U kijkt, vergelijkt, luistert en onderzoekt. Syntess Software adviseert u graag om tot een goede oplossing te komen. Wenst u meer informatie, advies, een vrijblijvende afspraak of een demonstratie van onze software oplossingen? Wat uw vraag ook is, onze vakmensen helpen u graag. 

Slimmer werken met één totaaloplossing

Web-Uren sluit perfect aan op diverse andere modules van Syntess Atrium op kantoor, want Atrium is zeker niet alleen urenregistratie. Zo hebben uw monteurs het juiste gereedschap in handen om niet alleen slimmer te werken, maar bovendien uw administratie te ontlasten. 
Web-Uren | Snel en gemakkelijk uren boeken op projecten
Snel en gemakkelijk uren boeken op projecten
Werkbonnen koppelen aan projecten gaat snel en gemakkelijk binnen Web-Uren. Met de feature Quick select geeft u de monteurs de kans om sneller en gemakkelijker hun uren te boeken op projecten. Vooral projectmonteurs hebben hier veel profijt van.
Web-Uren | Direct bijgewerkt in Syntess Atrium
Direct bijgewerkt in Syntess Atrium
De geregistreerde uren van uw buitendienst worden direct bijgewerkt in uw Syntess Atrium administratie, waardoor (project)managers inzicht hebben in de actuele gegevens van onder andere de projectvoortgang, uren, kosten/opbrengsten en beschikbare medewerkers.
Web-Uren | Ook voor uw HR-administratie
Ook voor uw kantoormedewerkers
Web-Uren is er niet alleen geschikt voor uw monteurs, maar ook voor uw kantoormedewerkers. Naast verrekenbare en indirecte uren kan ook verzuim, zoals vakantie, verlof en afwezigheid door ziekte, geregistreerd worden.

Syntess Atrium | De ERP totaaloplossing voor al uw vakmensen

Syntess Atrium is glasheldere ERP-software voor moderne technisch dienstverleners die vooruit willen. Bij ons geen samenraapsels van losse aan elkaar geknutselde softwareonderdelen, maar één systeem voor al uw werkprocessen. Van kantoor tot en met buitendienst. Eén totaaloplossing, herkenbaar voor al uw medewerkers!  
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.