Web-Acties | Altijd en overal inzicht in uw acties en taken

Vergeet nooit meer belangrijke acties en taken rondom uw relaties en projecten

Met Syntess Web-Acties heeft u uw digitale takenlijst altijd bij de hand. Bekijk uw lijst of maak (vervolg)acties voor u of uw collega’s aan en monitor de voortgang. De app staat in de Cloud, dus u heeft altijd en overal toegang tot de meest recente gegevens uit uw Syntess Atrium-administratie. Aanpassingen worden realtime op alle platformen en apparaten verwerkt.
Samenwerken makkelijk gemaakt

Web-Acties is het online verlengstuk van de Syntess Atrium module Acties, waardoor deze uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld uw (commerciële) buitendienst. Maak acties aan voor uzelf of uw collega’s. Bent u klaar met uw bijdrage binnen de actie? Dan kunt u deze aan een andere collega toewijzen of een vervolgactie aanmaken. Acties zijn te koppelen aan relaties, projecten en documenten, zodat u altijd de juiste informatie beschikbaar heeft. Voor meer controle en overzicht kunt u met onze module ‘Dashboard’ alle openstaande acties monitoren.

  • Uw commerciële gegevens en documenten op kantoor en op mobile device 
  • Inzien gekoppelde offertes 
  • Notities maken door te dicteren 
  • Gemakkelijk te beheren 
  • Gegevens worden real-time verwerkt in uw Syntess Atrium administratie

Zes functies voor een succesvolle acties- en takenbeheer

Web-Acties is het online verlengstuk van de module Acties in Syntess Atrium. Zonder deze module op kantoor kan er geen gebruik gemaakt worden van acties op uw mobile device. De twee werken naadloos samen. Veel functionaliteiten uit deze module heeft u nu dus altijd bij de hand.

1. Acties aanmaken
Maak acties aan voor u of uw collega’s vanaf uw smartphone of tablet. Aangemaakte acties worden realtime verwerkt in de module ‘Acties’ van Syntess Atrium.
2. Overzichtelijke weergave
Aangemaakte acties verschijnen op uw persoonlijke overzichtsscherm. Toon ze als lijst of in tegelweergave en groepeer ze op basis van actiesoort.
3. Gekoppelde documenten
Via Web-Acties kunt u belangrijke documenten aan acties toevoegen en bekijken. Foto’s, e-mails, offertes of andere documenten zijn altijd en overal beschikbaar.
4. Relaties en contacten
Relaties en contacten staan centraal in de acties. Door de realtime verbinding met de kantoorapplicatie van Syntess Atrium beschikt u altijd over actuele gegevens.
5. Steminvoer
Spreek via de spraaksoftware van uw mobiele apparaat uw notities in. Deze kunt u direct toevoegen aan gekoppelde documenten.
Afhandelen en vervolgacties
Indien de betreffende actie is uitgevoerd, kan deze worden afgehandeld. U kunt actie definitief gereed melden of een vervolgactie aanmaken. 
Geen onnodig papierwerk meer met de digitale werkbon

Syntess Atrium stuurt uw buitendienstmedewerkers met de Web-Werkbon digitaal aan. Via een mobiel device ontvangt de medewerker een toegewezen werkbon. De planner ziet de voortgang van iedere werkbon en de buitendienstmedewerker kan direct gebruikte materialen registreren. Vervolgens staat de factuur eigenlijk al klaar, waardoor uw administratie enorm wordt ontlast door het niet te hoeven overtypen van gegevens.

Meer over de Web-Werkbon
Digitale werkbon app | Syntess Software

Wenst u meer informatie, advies, een vrijblijvende afspraak of een demonstratie?

De keuze van een goed softwarepakket gaat niet over één nacht ijs. U kijkt, vergelijkt, luistert en onderzoekt. Syntess Software adviseert u graag om tot een goede oplossing te komen. Wenst u meer informatie, advies, een vrijblijvende afspraak of een demonstratie van onze software oplossingen? Wat uw vraag ook is, onze vakmensen helpen u graag. 

Syntess Atrium | De ERP totaaloplossing voor al uw vakmensen

Syntess Atrium is glasheldere ERP-software voor moderne technisch dienstverleners die vooruit willen. Bij ons geen samenraapsels van losse aan elkaar geknutselde softwareonderdelen, maar één systeem voor al uw werkprocessen. Van kantoor tot en met buitendienst. Eén totaaloplossing, herkenbaar voor al uw medewerkers!  
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.