Syntess Atrium: krachtige ondersteuning in projecten, service en onderhoud

Geavanceerde processen lossen we op met geavanceerde software!

Service en onderhoud is in sommige organisaties een noodzakelijk kwaad, andere organisaties richten zich volledig op dit ingewikkelde proces. Bij service en onderhoud komen heel veel zaken kijken. Relatiebeheer, CRM, installatiebeheer, machinebeheer, contractbeheer, onderhoud prognoses, calculatie, offertebeheer, planning, inkoop facturering, financiële administratie etc. Cruciaal punt nemen de buitendienstmedewerkers in die als een spin in het web functioneren. Syntess Atrium biedt u in één softwarepakket al deze functionaliteit. En dit alles gebaseerd op eenmalige invoer van gegevens. 
Contractbeheer
Contractbeheer is een belangrijk onderdeel binnen servicegerichte organisaties. In het contract liggen namelijk de afspraken vast die u als bedrijf afspreekt met uw klant. In een contract liggen de te onderhouden objecten vast (installaties, machines, gebouwen etc.) met daarbij de afspraken wat er precies van u verwacht wordt en tegen welke condities. Met name complexe objecten moeten met willekeurige intervallen worden bezocht om bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Ook is de wens steeds vaker een Meer Jaren Onderhouds Prognose op te stellen om kosten en opbrengsten naar de toekomst toe inzichtelijk te maken. Syntess Atrium biedt een zeer geavanceerd softwareproduct waarmee u uw hele bedrijf automatiseert, van tekstverwerking tot eindrapportage. 
Meer Jaren Onderhouds Prognose
Via Contractbeheer kunt u invulling geven aan een Meerjarenonderhoudsplan voor een object of installatie(s). Het meerjarenonderhoudsplan in Syntess Atrium levert u per object of per installatie(s) inzicht in drie elementen (geld, tijd en kwaliteit). Via de prognose krijgt u inzicht in de toekomstige kosten van onderhoud voor een door u geselecteerde periode in jaren over een door u geselecteerde set van objecten en installaties. Het element tijd wordt ingevuld via het schermonderdeel Planning. Dit verschaft u per servicecontract op maand- of weekbasis inzicht wanneer het onderhoud plaats dient te vinden op basis van de afgesproken onderhoudsfrequentie. De kwaliteit van de installatie kunt u op het niveau van de installatie registreren via het extra tabblad Conditiemeting. Hier kunt u de door u vastgestelde kwaliteit afzetten tegen de gewenste kwaliteit van de opdrachtgever en kunt u het verloop van de kwaliteit door de tijd heen volgen. Ook is het mogelijk om een geconstateerd gebrek via een foto vast te leggen en herstelkosten te registreren.  
Alle bedrijfsonderdelen geautomatiseerd met Syntess Software
Het fundament van ons pakket
De fundering van Syntess Atrium ligt verankerd in de gekozen uitgangspunten. Projecten- en serviceadministratie moesten geïntegreerd werken. De dagelijkse praktijk staat centraal, de financiële verslaglegging is een logisch gevolg hiervan. Eén pakket met dezelfde werkwijze in alle onderdelen. Eén database die alles beheert en kan rapporteren. Standaard software dat voelt als maatwerk.
Eén aanspreekpunt voor alles, geen dealernetwerk. Eigen webapplicaties voor tal van toepassingen.  

We presenteren onze software altijd persoonlijk

Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld. Investeren in de toekomst begint nu!  
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software