Syntess Atrium biedt een zeer krachtig financieel pakket

Financiële administratie is het gevolg van wat er in de praktijk van een onderneming plaatsvindt!

In de financiële administratie software van Syntess Atrium komen alle ingevoerde gegevens van al uw relaties, projecten en materialen arbeid en overige kosten samen en kan de financiële afwikkeling beginnen. Door de documentflow volgt ieder document een vastgesteld pad door uw bedrijf. Van concept tot gereedmelding en doorboeking in uw financiële administratie. U heeft uiteindelijk niet alleen een goed zicht op betalingen en facturen, maar ook op de relatie tussen projecten, services en bijbehorende kosten en opbrengsten. Zo bent u zeker van een vlotte afhandeling, met blije financiële medewerkers en klanten als resultaat.
Intercompany binnen het ERP pakket Syntess Atrium
Intercompany
Het is met Syntess Atrium mogelijk om kosten te boeken op een project vanuit een andere administratie. Om dit mogelijk te maken, dient in de andere administratie bij de gewenste kostensoorten een intercompanyverband te worden gelegd met de kostensoorten van uw huidige administratie. Tevens dient het betreffende project aanwezig te zijn als intercompanyproject in de andere administratie. Intercompanyboekingen komen veelal voor bij grote organisaties, of kleinere bedrijven met veel verschillende rechtspersonen die ieder hun specialisatie hebben. 
Autorisatie van documenten binnen het ERP pakket Syntess Atrium
Autorisatie van documenten
Wanneer u werkt met Syntess Atrium zult u weinig meer te maken hebben met papieren documenten. Om de digitale documenten te stroomlijnen, kent Syntess Atrium o.a. digitale inkoopfacturen als extern document. De inkoopfacturen worden ingelezen en worden in de fase "Concept" gezet. Degene die de inkoopfactuur moet goedkeuren, kan het document digitaal inzien bij de geboekte inkoopfacturen en kan zijn paraaf zetten voor akkoord. Is het document door de parafeerders akkoord verklaard, dan wordt de factuur definitief geautoriseerd en betaalbaar gesteld. 
Nieuw! Bizcuit, de financiële toolkit voor ondernemers

Om de financiële administratie nog meer te ondersteunen hebben wij een koppeling met Bizcuit gerealiseerd. Met deze koppeling worden bankafschriften frequent opgehaald en ingelezen in Atrium, waarbij een koppeling met openstaande facturen plaatsvindt. Dit proces bespaart niet alleen tijd. Er komen veel frequenter nieuwe mutaties in Atrium terecht, waardoor er sneller inzicht is in de ontvangen betalingen ten behoeve van een beter debiteurenbeheer. 

Meer over deze krachtige koppeling

We presenteren onze software altijd persoonlijk

Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld. Investeren in de toekomst begint nu!  
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.