"Krachtige automatiseringen voor uw buitendienst medewerkers met onze buitendienst software"

Monteurs en vaklieden vormen een steeds belangrijker onderdeel binnen uw bedrijf!

In de jaren 80 werd de pc door o.a. IBM op de markt gebracht. De boekhouder had er als eerste een. In de negentiger jaren ontstonden netwerken. Ook iedere medewerker kreeg een pc op zijn bureau. Vanaf het nieuwe millennium zien we dat voorzichtig aan de laatste niet-geautomatiseerde groep wordt uitgerust met software, namelijk de monteurs en vaklieden uit de buitendienst. Nu heden ten dage zien we dat ondernemers beginnen in te zien dat buitendienstautomatisering erg veel voordelen met zich meebrengt. Maar ook grotere opdrachtgevers stellen inmiddels eisen aan het werken met digitale werkbonnen en de rapportagemogelijkheden via internet. 

Vier belangrijke basisvragen voor een goede beslissing

Past onze buitendienst software en service bij jouw wensen?

Om succesvol uw buitendienst te automatiseren moet u eerst goed nadenken over de gevolgen voor de inrichting en verwerking van uw bedrijfsprocessen, de inzet en capaciteit van uw personeel, het draagvlak en de bijkomende risico's en valkuilen. Daarom beantwoordt deze whitepaper de 4 belangrijke vragen die de eerste stappen vormen naar een goede beslissing en succesvolle buitendienst automatisering.

Download de whitepaper

Digitale werkbon in de cloud binnen het ERP pakket Syntess Atrium
De Syntess Atrium Web-Werkbon
Syntess Atrium stuurt buitendienstmedewerkers digitaal aan. Opdrachten worden in een grafisch planscherm toegewezen aan monteurs/vaklieden. Via een device ontvangt de medewerker de werkbon, die op zijn beurt de planner toont wanneer de medewerker aan het rijden is, ter plaatse is bij het adres, of dat de medewerker materiaal aan het registreren is en dus zijn werkzaamheden heeft afgerond. De inhoud van de werkbon is direct in Syntess Atrium beschikbaar en de factuur staat eigenlijk al klaar. Na het autoriseren van de bon door een leidinggevende wordt de factuur direct gemaakt en verzonden. De administratie wordt enorm ontlast met het overtypen van gegevens en de klant betaalt sneller zijn rekening. 
Urenadministratie in de cloud binnen het ERP pakket Syntess Atrium
Urenregistratie via het web
Syntess Atrium beschikt over de mogelijkheid om uw personeel vanaf een device de urenadministratie te laten bijwerken. De gereisde en gewerkte uren tijdens het gebruik van de webwerkbon worden al automatisch berekend. Het voordeel voor het overige personeel is dat iedereen op een voor hem geschikt moment op afstand zorgdraagt voor een sluitende urenadministratie. Niet alleen verrekenbare uren worden genoteerd, maar ook vakantie, verlof of afwezigheid door ziekte. Afhankelijk van het aantal uren dat een medewerker onder contract werkzaam is, dient het aantal uren per periode in ieder geval verantwoord te worden. Ook kan dit prima werken voor vaklieden die wisselende werkzaamheden hebben zonder werkbonsysteem en deze moeten verantwoorden. 
Nieuw: Web-Acties, altijd en overal inzicht in uw acties en taken

Met Syntess Web-Acties heeft u uw digitale takenlijst altijd bij de hand. Bekijk uw lijst of maak (vervolg)acties voor u of uw collega’s aan en monitor de voortgang. De app staat in de Cloud, dus u heeft altijd en overal toegang tot de meest recente gegevens uit uw Syntess Atrium-administratie. Aanpassingen worden realtime op alle platformen en apparaten verwerkt. Web-Acties is het online verlengstuk van de Syntess Atrium module Acties, waardoor deze uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld uw (commerciële) buitendienst.

Lees meer over Web-Acties

We presenteren onze buitendienst software altijd persoonlijk

Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze buitendienst beheer software kunnen worden ingevuld. Investeren in de toekomst begint nu!  
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.