Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Supporting Ireen Wüst

Meervoudig kampioen Ireen Wüst heeft een groot supporter!

Syntess Software heeft in de mentaliteit van Ireen, haar gedrevenheid en sympathieke presentatie, haar fantastische prestaties en haar Hollandse imago een passend beeld gevonden. Het spreekt voor zich dat wij als organisatie ontzettend blij zijn met deze topatleet. Niet ieder softwarebedrijf heeft zo'n atleet als ambassadeur op het internationale podium!

Syntess Software houdt zich succesvol bezig met het ontwikkelen van ingenieuze softwareoplossingen; Ireen staat borg voor grote prestaties op schaatsgebied. Daarnaast was ze tot voor kort ook ondernemer met haar nieuwe ploeg Team4gold, nu Teamjustlease.nl.

Nederlands beste sportvrouw aller tijden is verbonden met ons bedrijf. Dat vraagt ook om ambitie vanuit onze organisatie. De missie van Syntess Software is immers bedrijven de beste software te bieden met de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid. Een missie waarbij ons bedrijf zeker geïnspireerd wordt door de prestaties die Ireen levert. De samenwerking met Ireen is tot stand gekomen door bemiddeling van sportmarketingbureau House of Sports.
Recentelijk heeft Team4gold een nieuwe naam gekregen door de komst van een nieuwe teamsponsor. Het team draagt nu de naam Teamjustlease.nl.

Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Syntess Software is UBL Ready

Syntess Software heeft deelgenomen aan de UBL Ketentest en deze succesvol doorlopen. Vandaar dat wij het UBL-ready logo mogen voeren. Dit geeft aan dat u vanuit Syntess probleemloos UBL-facturen kunt aanmaken als uw afnemers daar om vragen en ook UBL-facturen van uw toeleveranciers kunt inlezen.
 

Syntess Software is UBL-Ready