Informatie rondom het coronavirus

Op gepaste afstand staan wij voor u klaar

Met de uitbraak van het coronavirus in Nederland is er in korte tijd veel veranderd in onze maatschappij. De volksgezondheid is natuurlijk het belangrijkste. Als softwareleverancier vergt dit ook zakelijk een grote mate van aanpassing en flexibiliteit. We ontvangen veel klanten op onze locaties, maar ook onze collega's zijn vaak bij klanten te vinden. Dat roept bij zowel klanten als medewerkers veel vragen op. Daarom vinden wij het belangrijk om u op gepaste wijze zo goed mogelijk van dienst te kunnen blijven. Gezien de frequent veranderende situatie adviseren wij u om onze pagina regelmatig in de gaten te houden.

De maatregelen die wij treffen

Wij volgen de adviezen van het RIVM en gebruiken ons gezond verstand. Onze maatregelen rondom het coronavirus kunnen, gekeken naar de omstandigheden, frequent aangepast worden. Houdt daarom deze pagina regelmatig in de gaten.
 • Onze dienstverlening is vooralsnog op het niveau dat u van ons gewend bent.
 • Bij fysieke afspraken wordt er voorafgaand aan de afspraak gebeld en gevraagd naar risicofactoren en eventuele voorschriften die u hanteert. Hierbij hanteert Syntess Software de aanvullende regel dat er maximaal 2 personen aanwezig zijn en dat er tenminste 1.5 tot 2 meter ruimte is tussen contactpersonen.
 • Afspraken kunnen ook telefonisch of via videoconferentie.
 • Op onze kantoren hebben wij extra hygiënemaatregelen getroffen en vinden veel van onze overleggen en vergaderingen via videoconference plaats.
 • Ons personeel is inzetbaar. Een groot deel van de medewerkers werkt vanuit huis.

  Vestiging Gorinchem open voor demo's
 • Afspraken op onze vestiging in Gorinchem zijn mogelijk.
 • In het pand zijn diverse voorzieningen om uw handen te desinfecteren. 
 • Alle ruimtes zijn ingericht volgens de 1,5m regels van het RIVM. 
 • Er zijn looproutes in het pand aanwezig.
 • Bij griepverschijnselen? Geen probleem, dan verzetten we de afspraak.

We blijven u ondersteunen

Hulp op afstand

Ondanks de afgelaste trainingen en supportafspraken die niet door kunnen gaan, proberen we u op andere manieren van support te voorzien. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op om voor een afspraak.
Begeleiding op afstand

Wenst u geen consultant bij u op locatie? Dan bieden wij de mogelijkheid tot begeleiding op afstand, bijvoorbeeld door middel van video-conference (Microsoft Teams, Teamviewer e.a.). Bekijk snel de mogelijkheden.

Vraag begeleiding aan
Advies van uw accountmanager

Onze accountmanagers zullen u zoals gebruikelijk benaderen voor een afspraak, echter bij voorkeur op afstand. Met behulp van video-conference technieken of per telefoon kunnen we een inhoudelijke afspraak bieden.  

Vraag advies aan uw accountmanager
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.