Software voor Aannemingsbedrijven in Renovatie

Vaak moet er eerst gesloopt worden voordat er wat moois ontstaat!

Aannemingsbedrijven gericht op renovatie hebben vaak te maken met een al bestaande situatie die om iets nieuws vraagt. Dit kan zijn dat de bestaande situatie intact blijft, maar vernieuwing vraagt. Het kan ook zijn dat de bestaande situatie veranderd dient te worden. Het berekenen van kosten op een bestaande situatie is vaak lastiger dan een compleet nieuw te bouwen object. Dit vraagt dan ook van de calculator en gebruikte software verfijnde berekeningsmogelijkheden. Syntess Atrium speelt hier optimaal op in. 
Syntess Software | Materieel beheer
Materieelbeheer
Het gebruik van materieel is essentieel in de bouwkolom. Of het nu gaat om een aanhangwagen of een shovel, er is een aantal materieelobjecten aanwezig, maar lang niet zoveel als er projecten lopen. Dit betekent dus dat u uw materieel moet plannen gedurende het werk. Extra huren van materieel van een derde wilt u uiteraard zoveel mogelijk beperken. Syntess Atrium biedt de mogelijkheid om een basisbestand met materieel in te voeren en te onderhouden. Binnen materieel worden meubilair (inventaris), onroerende goederen, apparatuur (gereedschappen) en vervoermiddelen onderscheiden. Ook de keuringen die hiermee samenhangen worden door Syntess Atrium beheerd. 
Syntess Software | Onderhandenwerk
Onderhandenwerk
Afhankelijk van het soort werk is een onderhandenwerk stand van groot belang. Immers, uw facturering betreft een heel belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Syntess Atrium houdt de onderhandenwerk stand bij en rapporteert deze. Dit kan desgewenst ook op grootboekniveau worden gerapporteerd met Syntess Atrium Enterprise. Maar veel bedrijven zullen dit net als een waardevoorraad willen rapporteren op subadministratieniveau. Het onderhandenwerk kan tijdig en efficiënt worden gefactureerd met Syntess Atrium. Onderhandenwerk uit aangenomen werken worden via termijnfacturering met de klant verrekend. 

We presenteren onze software altijd persoonlijk

Syntess Atrium is ontwikkeld voor project- en servicegerichte bedrijven met monteurs of vaklieden in dienst. U merkt dit doordat er termen gebruikt worden uit de dagelijkse praktijk. Het pakket spreekt de taal van uw medewerkers.  
De fundering van Syntess Atrium
De fundering van Syntess Atrium ligt verankerd in de gekozen uitgangspunten. Projecten- en serviceadministratie moesten geïntegreerd werken. De dagelijkse praktijk staat centraal, de financiële verslaglegging is een logisch gevolg hiervan. Eén pakket met dezelfde werkwijze in alle onderdelen. Eén database die alles beheert en kan rapporteren. Standaard software dat voelt als maatwerk. Eén aanspreekpunt voor alles, geen dealernetwerk. Eigen webapplicaties voor tal van toepassingen.

Hoe werken wij?
U heeft één aanspreekpunt. Syntess Software. Demonstraties vinden plaats bij u op kantoor door een gecertificeerde medewerker en de uitkomst wordt vertaald naar een offerte. Bij ingebruikneming van het pakket volgt een stappenplan en wordt u ondersteund door een eigen gecertificeerde consultant uit uw regio. Voor de nazorg zit een team klaar met gecertificeerde medewerkers. Zij vormen ons helpdeskteam. 
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software