BIM gerelateerde software voor Bouw- en Aannemingsbedrijven

Bouw mee aan uw organisatie met Syntess Atrium!

Het aannemingsbedrijf kenmerkt zich door een veelheid aan disciplines, van fundering tot timmerwerk, van metselwerk tot staalconstructies. Calculatie is een belangrijk onderdeel in de bouw. Immers, opdrachtgevers willen graag een prijsopgave hebben voor het te realiseren werk. Veelal betreft dit projectmatig werk, hoewel werkzaamheden onder regie ook regelmatig voorkomen. Planning en werkvoorbereiding zijn zaken die erg van belang zijn. 
Syntess Software | Werkvoorbereiding
Werkvoorbereiding
Ieder aannemingsbedrijf wordt geconfronteerd met een planning. Het juiste materiaal, materieel en bemensing (ook eventueel onderaannemers) dienen op het juiste tijdstip aanwezig te zijn. Dat vergt een duidelijke voorbereiding van de werkzaamheden. Met de werkvoorbereidingsmodule van Syntess Atrium komt u tot een duidelijk inzicht wanneer wat uitgevoerd kan worden en door wie. De uitvoerder kan, indien gewenst, gebruiker zijn van Syntess Atrium op de bouwplaats en kan zowel de urenregistratie verantwoorden als geleverd materiaal en materieel. Syntess Atrium kan ook op een online manier op de bouwplaats actief zijn. 
Syntess Software | Calculatie
Calculatie
De basis van ieder aannemingsbedrijf wordt gevormd door de calculator die een kostprijs moet berekenen voor het betreffende object dat gerealiseerd dient te worden. Veel kostendragers kunnen worden ingelezen via toeleveranciers met prijzen en condities. De calculator dient een nauwe inschatting te kunnen maken van kosten, arbeid, materiaal, materieel en diversen. De calculatiemodule van Syntess Atrium is bedoeld om dit op een gemakkelijke en overzichtelijke manier te kunnen doen. Om te komen tot een aanneemsom zijn tal van berekeningen mogelijk. Veelgebruikte toepassingen hierbij vormen de begrotingsstaarten. Daarnaast kent Syntess Atrium een vrije rapportgenerator zodat ieder gewenst overzicht kan worden samengesteld.

We presenteren onze software altijd persoonlijk

Syntess Atrium is ontwikkeld voor project- en servicegerichte bedrijven met monteurs of vaklieden in dienst. U merkt dit doordat er termen gebruikt worden uit de dagelijkse praktijk. Het pakket spreekt de taal van uw medewerkers.  
De fundering van Syntess Atrium
De fundering van Syntess Atrium ligt verankerd in de gekozen uitgangspunten. Projecten- en serviceadministratie moesten geïntegreerd werken. De dagelijkse praktijk staat centraal, de financiële verslaglegging is een logisch gevolg hiervan. Eén pakket met dezelfde werkwijze in alle onderdelen. Eén database die alles beheert en kan rapporteren. Standaard software dat voelt als maatwerk. Eén aanspreekpunt voor alles, geen dealernetwerk. Eigen webapplicaties voor tal van toepassingen.

Hoe werken wij?
U heeft één aanspreekpunt. Syntess Software. Demonstraties vinden plaats bij u op kantoor door een gecertificeerde medewerker en de uitkomst wordt vertaald naar een offerte. Bij ingebruikneming van het pakket volgt een stappenplan en wordt u ondersteund door een eigen gecertificeerde consultant uit uw regio. Voor de nazorg zit een team klaar met gecertificeerde medewerkers. Zij vormen ons helpdeskteam. 
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software