Geavanceerde Software voor Afbouwbedrijven met BIM integratie

Oog voor details in afbouw vormen uiteindelijk het gezicht van het object!

Afbouwbedrijven zijn gespecialiseerd in deelleveringen en montage in het bouwproces. Gespecialiseerde bedrijven hebben daarom behoefte aan software die deze specialismen ondersteunt en ontzorgt. Het aansluiten op de voorgaande bouwer is van belang wanneer het om constructies gaat die op elkaar moeten aansluiten. Voor bedrijven die zich conformeren aan BIM biedt Syntess Atrium perspectieven. Werkzaamheden die niet constructiegebonden zijn, maar urengerelateerd, kunnen met Syntess Atrium worden begroot en uitgevoerd zodat een nauwkeurige nacalculatie het resultaat toont. 
Syntess Software | Urengerelateerde werkzaamheden
Urengerelateerde werkzaamheden
Voor veel bedrijven in de afbouw vormen de uren de belangrijkste kostenpost. Denk hierbij aan stukadoren of schilderwerkzaamheden. Het boeken van een weekstaat is voor de meeste bedrijven van groot belang omdat, naast de urenverantwoording, de kosten moeten worden doorbelast aan diverse werken of disciplines, zodat ze in de nacalculatie zichtbaar zijn. Ook eventueel voor de opdrachtgever via het klantportal. Syntess Atrium biedt een webapplicatie waarmee werknemers dagelijks hun uren kunnen ingeven op een smartphone, pc of tablet. Op deze manier kunt u over actuelere, meer gedetailleerde cijfers beschikken gezien de laagdrempelige manier van het registreren van gewerkte uren op een bepaalde discipline. 
Syntess Software | Calculatie
Calculatie
De basis van ieder aannemingsbedrijf wordt gevormd door de calculator die een kostprijs moet berekenen voor het betreffende deelobject dat gerealiseerd dient te worden. Veel kostendragers kunnen worden ingelezen via toeleveranciers met prijzen en condities. De calculator dient een nauwe inschatting te kunnen maken van kosten, arbeid, materiaal, materieel en diversen. De calculatiemodule van Syntess Atrium is bedoeld om dit op een gemakkelijke en overzichtelijke manier te kunnen doen. Om te komen tot een aanneemsom zijn tal van berekeningen mogelijk. Veelgebruikte toepassingen hierbij vormen de begrotingsstaarten. Daarnaast kent Syntess Atrium een vrije rapportgenerator zodat ieder gewenst overzicht kan worden samengesteld. 

We presenteren onze software altijd persoonlijk

Syntess Atrium is ontwikkeld voor project- en servicegerichte bedrijven met monteurs of vaklieden in dienst. U merkt dit doordat er termen gebruikt worden uit de dagelijkse praktijk. Het pakket spreekt de taal van uw medewerkers.  
De fundering van Syntess Atrium
De fundering van Syntess Atrium ligt verankerd in de gekozen uitgangspunten. Projecten- en serviceadministratie moesten geïntegreerd werken. De dagelijkse praktijk staat centraal, de financiële verslaglegging is een logisch gevolg hiervan. Eén pakket met dezelfde werkwijze in alle onderdelen. Eén database die alles beheert en kan rapporteren. Standaard software dat voelt als maatwerk. Eén aanspreekpunt voor alles, geen dealernetwerk. Eigen webapplicaties voor tal van toepassingen.

Hoe werken wij?
U heeft één aanspreekpunt. Syntess Software. Demonstraties vinden plaats bij u op kantoor door een gecertificeerde medewerker en de uitkomst wordt vertaald naar een offerte. Bij ingebruikneming van het pakket volgt een stappenplan en wordt u ondersteund door een eigen gecertificeerde consultant uit uw regio. Voor de nazorg zit een team klaar met gecertificeerde medewerkers. Zij vormen ons helpdeskteam. 
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software