Image
Deel deze
pagina

Geavanceerde Software voor Afbouwbedrijven met BIM integratie

Oog voor details in afbouw vormen uiteindelijk het gezicht van het object!

Afbouwbedrijven zijn gespecialiseerd in deelleveringen en montage in het bouwproces. Gespecialiseerde bedrijven hebben daarom behoefte aan software die deze specialismen ondersteunt en ontzorgt. Het aansluiten op de voorgaande bouwer is van belang wanneer het om constructies gaat die op elkaar moeten aansluiten. Voor bedrijven die zich conformeren aan BIM biedt Syntess Atrium perspectieven. Werkzaamheden die niet constructiegebonden zijn, maar urengerelateerd, kunnen met Syntess Atrium worden begroot en uitgevoerd zodat een nauwkeurige nacalculatie het resultaat toont.

Hoe werken wij? U heeft één aanspreekpunt. Syntess Software. Demonstraties vinden plaats bij u op kantoor door een gecertificeerde medewerker en de uitkomst wordt vertaald naar een offerte. Bij ingebruikneming van het pakket volgt een stappenplan en wordt u ondersteund door een eigen gecertificeerde consultant uit uw regio. Voor de nazorg zit een team klaar met gecertificeerde medewerkers. Zij vormen ons helpdeskteam.

We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers kennen uw branche en zijn gecertificeerd voor een grondige kennis van onze producten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.

Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software