ERP software met BIM integratie voor bouwbedrijven

De bouw kenmerkt zich door grote verschillen. Zo werken de meeste bouwbedrijven projectmatig. Echter, er is ook een categorie bouwbedrijven die zich met name richten op service en onderhoud. Syntess Atrium biedt bouwbedrijven een krachtige ruggengraat om te kunnen concurreren binnen de bouwkolom. Zo min mogelijk administratieve handelingen met een zo hoog mogelijk resultaat!
ERP software voor de bouw
Praktijkgerichte oplossingen voor de Bouw

De Bouw heeft te maken met grote concurrentie en een grote verscheidenheid aan taken. Aanbestedingen, opleveringen, materieelbeheer, inschakeling van onderaannemers, installateurs; het is allemaal veel om bij te houden, laat staan het overzicht te hebben. Syntess Atrium is het softwarepakket dat uw dagelijkse praktijk inzichtelijk maakt. Van calculatie t/m planning, van materieelbeheer tot urenregistratie. Bovendien slaat u met ons pakket de brug tussen ERP en BIM.

We presenteren onze software altijd persoonlijk

Syntess Atrium is ontwikkeld voor project- en servicegerichte bedrijven met monteurs of vaklieden in dienst. U merkt dit doordat er termen gebruikt worden uit de dagelijkse praktijk. Het pakket spreekt de taal van uw medewerkers. 
Syntess Atrium urenadministratie en SCAB loonadministratie

Syntess Atrium urenadministratie en SCAB loonadministratie

Syntess Software heeft in samenwerking met SCAB een unieke module ontwikkeld die automatisch data uitwisselt tussen de urenadministratie van Syntess Atrium en de loonverwerking van SCAB. Maar dat niet alleen, beide systemen wisselen ook de loonjournaalposten én de vaste gegevens van de werknemers met elkaar uit. Waar Syntess Atrium bedrijfsprocessen automatiseert, verzorgt SCAB de complete loonadministratie. SCAB verzorgt dit tegen een scherp tarief en heeft een uitgebreide expertise.

Meer informatie over onze partners

Gemakkelijk BIM inlezen in de ERP software Syntess Atrium

BIM (Building Information Modeling) maakt het mogelijk dat alle partijen die bij een bouwproces betrokken zijn werken met dezelfde gegevens vanuit één digitaal (3D) model. Met onze BIM koppeling kunt u in onze ERP software rechtstreeks werken met actuele data voor o.a. uw kostprijsberekening, calculatie, logistiek, inkoop, projectplanning, service en onderhoud van installaties en objecten. Wijzigingen kunnen eenvoudig verwerkt en doorberekend worden waardoor het risico op faalkosten drastisch verkleint.

Meer informatie
BIM integratie in het ERP systeem Syntess Atrium voor installateurs in de bouw
Til uw organisatie naar een hoger niveau door middel van aansturing via dashboards

Helder inzicht in uw bedrijfssituatie

Hoe krijgt u centraal inzicht in de status van uw bedrijf en alle processen? Met het Syntess Dashboard kunt u sturen op basis van kengetallen en prestatie-indicatoren. Maar het Syntess Dashboard biedt u ook bewaking van de documentflow in uw bedrijfsprocessen en kan dienen als notificatiescherm als er een actie vereist is. Van grote meerwaarde is dat het Syntess Dashboard geïntegreerd is met de rest van uw administratie in Syntess Atrium. Dit heeft tot gevolg dat de gepresenteerde cijfers in het Syntess Dashboard realtime zijn. Een wijziging in de administratieve gegevens werkt direct door in uw dashboard.

Meer informatie

Met minder administratieve werkzaamheden meer rendement verkrijgen

Syntess Software is gespecialiseerd in het bieden van digitale oplossingen voor de buitendienst. Met name onze digitale werkbon is een zeer belangrijk instrument om snel en adequaat uw werknemers in de buitendienst aan te sturen en dubbel werk op de administratie te voorkomen. Daarnaast bieden we een breed scala aan oplossingen om de administratieve werkzaamheden binnen uw bedrijf zoveel mogelijk te stroomlijnen. Zo beschikt Syntess Atrium bijvoorbeeld over de mogelijkheid om uw personeel vanaf een mobiel device de urenadministratie te laten bijwerken.

Meer informatie
Syntess Software biedt een compleet softwarepakket om uw administratie te optimaliseren
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software