Image
Deel deze
pagina

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst

De grootste sportster aller tijden!

We hebben in de mentaliteit van Ireen, haar gedrevenheid en altijd sympathieke presentatie, haar fantastische prestaties en haar Hollandse imago een beeld gevonden dat past bij de naam Syntess Software!

Syntess Software houdt zich succesvol bezig met het ontwikkelen van ingenieuze softwareoplossingen; Ireen staat borg voor grote prestaties op schaatsgebied. Ireen vormt een grote inspiratiebron wanneer we kijken naar doelen die zij zich stelt. En om die doelen te behalen zet ze alles opzij. Ireen moet op de momenten dat het er toe doet op het hoogste niveau presteren. En relatief gezien zijn die momenten over een jaar gezien erg beperkt. Het hele jaar wordt er zwaar geïnvesteerd om in haar geval met name de 1500 en de 3000 meter te rijden, en dat binnen enkele minuten. Ireen heeft alles wat er te winnen valt gewonnen en toch gaat ze door.

Nederlands beste sportvrouw aller tijden is verbonden met ons bedrijf. Dat vraagt ook om ambitie vanuit onze organisatie. De missie van Syntess Software is immers bedrijven de beste software te bieden met de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid. Een missie waarbij ons bedrijf zeker geïnspireerd wordt door de prestaties die Ireen levert. De samenwerking met Ireen is tot stand gekomen door bemiddeling van sportmarketingbureau House of Sports.

Ireen Wüst in beeld
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software