Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst

De grootste sportster aller tijden!

We hebben in de mentaliteit van Ireen, haar gedrevenheid en altijd sympathieke presentatie, haar fantastische prestaties en haar Hollandse imago een beeld gevonden dat past bij de naam Syntess Software! Syntess Software houdt zich succesvol bezig met het ontwikkelen van ingenieuze softwareoplossingen. Ireen staat borg voor grote prestaties op schaatsgebied.  
Ireen vormt een grote inspiratiebron wanneer we kijken naar doelen die zij zich stelt. En om die doelen te behalen zet ze alles opzij. Ireen moet op de momenten dat het er toe doet op het hoogste niveau presteren. En relatief gezien zijn die momenten over een jaar gezien erg beperkt. Het hele jaar wordt er zwaar geïnvesteerd om in haar geval met name de 1500 en de 3000 meter te rijden, en dat binnen enkele minuten. Ireen heeft alles wat er te winnen valt gewonnen en toch gaat ze door.

Nederlands beste sportvrouw aller tijden is verbonden met ons bedrijf. Dat vraagt ook om ambitie vanuit onze organisatie. De missie van Syntess Software is immers bedrijven de beste software te bieden met de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid. Een missie waarbij ons bedrijf zeker geïnspireerd wordt door de prestaties die Ireen levert. De samenwerking met Ireen is tot stand gekomen door bemiddeling van sportmarketingbureau House of Sports.
Samen strijden voor het goede doel

Syntess Software heeft begin 2018 als bedrijf de strijd tegen kanker als goede doel gekozen om tot 31 december 2019 onze steun aan te verlenen. Recentelijk hebben we besloten om in het verlengde hiervan extra aandacht te geven aan de inspanningen van de Paulien van Deutekom Foundation. Deze stichting richt zich met name op onderzoek naar longkanker. Syntess Software zet zich hiermee in om onderzoek naar kanker te stimuleren en zal bovendien als privé sponsor samen met Ireen in staat zijn om meer gelden te werven dan ieder voor zich. Met Ireen Wüst worden, met name op sportief gebied, ideeën uitgewisseld om nieuwe initiatieven te ontplooien om gelden te werven.

Doneer

Op de onderstaande website treft u meer informatie over de Paulien van Deutekom Foundation. Indien u aan dezestichting wilt doneren, dan kan dat ook via deze site.

www.paulienvandeutekomfoundation.nl
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software