Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Training Service Onderhoud

De training Onderhoud is het vervolg op de training Contractbeheer. Beide trainingen zijn los te boeken en te volgen, maar voor een compleet overzicht is het sterk aan te raden beide te volgen.

In deze training staat het onderhoud van de servicecontracten centraal. Welke elementen van de contracten bereidt u hierop voor? Hoe gebruikt u het scherm Onderhoudsplanning voor het massaal aanmaken van onderhoudswerkbonnen? Hoe plant u meerdere onderhoudsbeurten die van elkaar afhankelijk zijn in één contract? Hoe kondigt u onderhoud aan bij uw klanten zodat `niet thuis` zoveel mogelijk voorkomen wordt? Tot slot gebruikt u het scherm Contractbeheer voor inzicht in de toekomstige capaciteitsbehoefte: inzicht in pieken en dalen van verplichte contracturen en beschikbare capaciteit.

De training omvat o.a.:

  • Het aanmaken van onderhoudswerkbonnen
  • Het aankondigen van onderhoud
  • Plannen met vaste en dynamische interval
  • Plannen meerdere onderhoudsbeurten in één contract
  • Capaciteitsanalyse voor toekomstig onderhoud
Publicatiedatum 14 november 2016
We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.  

Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.