Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Training Service Financieel

Deze training is een vervolg op de training Contractbeheer. Rode draad is de financiële kant van de serviceadministratie. Hoe indexeert en factureert u de servicecontracten? Hoe gaat u om met garantie? Welke mogelijkheden zijn er t.b.v. diverse vormen van contractvoorwaarden (welke kosten mag/wilt u doorbelasten naar klanten)? Hoe kunt u eventuele prijsafspraken in uw serviceadministratie verwerken? En dan de praktijk: Welke kosten kunnen er doorbelast worden richting de klant bij het aanmaken van storingswerkbonnen. Tot slot de vraag hoe u per contract inzage heeft in het totaal van geboekte kosten en opbrengsten. Allemaal financiële kwesties waar in deze training nader op wordt ingegaan.

De training omvat o.a.:

  • Factureren en indexeren van contracten
  • Invoeren van contractvoorwaarden
  • Prijsafspraken en verkoopcondities
  • Het boeken van garantie
  • Het factureren van storingen
Publicatiedatum 14 november 2016
We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.  

Vraag een demonstratie aan
Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Syntess Software is UBL Ready

Syntess Software heeft deelgenomen aan de UBL Ketentest en deze succesvol doorlopen. Vandaar dat wij het UBL-ready logo mogen voeren. Dit geeft aan dat u vanuit Syntess probleemloos UBL-facturen kunt aanmaken als uw afnemers daar om vragen en ook UBL-facturen van uw toeleveranciers kunt inlezen.
 

Syntess Software is UBL-Ready