Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Training Projecten Financieel

In deze training vormt de financiële kant van de projectadministratie de rode draad. De basis hiervoor wordt gelegd door een gedegen inrichting via werkgroepen met gekoppelde grootboekrekeningen en de inrichting van projectfasering. Meerwerk en regiefacturatie zijn sleutelbegrippen. Bovendien worden projectnetwerken en projectbudgettering via opnames geïntroduceerd als extra middelen om controle over uw projecten te houden zodat tussentijds bijgestuurd kan worden. Ook het percentage gereed wordt besproken als middel van tussentijdse bijsturing.

De training omvat o.a.:

  • De financiële inrichting van uw projecten
  • Projectwerkbonnen en regiefacturatie
  • Meerwerk registreren en factureren
  • Bepaling projectresultaat en tussentijdse bijsturing
  • Gebruik percentage gereed
  • Projectbudgettering/opnames
Publicatiedatum 14 november 2016
Het laatste nieuws van Syntess Software | ERP voor project- en servicegerichte bedrijven
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Syntess Software is UBL Ready

Syntess Software heeft deelgenomen aan de UBL Ketentest en deze succesvol doorlopen. Vandaar dat wij het UBL-ready logo mogen voeren. Dit geeft aan dat u vanuit Syntess probleemloos UBL-facturen kunt aanmaken als uw afnemers daar om vragen en ook UBL-facturen van uw toeleveranciers kunt inlezen.
 

Syntess Software is UBL-Ready