Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Training Magazijnbeheer

In deze training staan de inrichting en gebruik van uw magazijn centraal. Hoe richt u een magazijn in? Hoe wordt aanwezige voorraad geteld of automatisch aangevuld of via besteladvies besteld? Bovendien de dagelijkse praktijk van de magazijnmeester: materiaaluitgiften en retouren voor diverse bestemmingen zoals projecten en werkbonnen en voor balieverkoop via uitgiften voor verkoopfacturen en op klantrekening. De afwikkeling van bestellingen en het inlezen van bestanden via barcodescanners komen ook aan de orde.

De training omvat o.a.:

  • Inrichting magazijn
  • Tellen en muteren van de voorraad
  • Magazijnuitgiften en retour materiaal
  • Balieverkoop
  • Automatisch besteladvies en aanvulling van de voorraad
  • Het inlezen van bestanden van een barcodescanner
Publicatiedatum 14 november 2016
We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.  

Vraag een demonstratie aan
Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Syntess Software is UBL Ready

Syntess Software heeft deelgenomen aan de UBL Ketentest en deze succesvol doorlopen. Vandaar dat wij het UBL-ready logo mogen voeren. Dit geeft aan dat u vanuit Syntess probleemloos UBL-facturen kunt aanmaken als uw afnemers daar om vragen en ook UBL-facturen van uw toeleveranciers kunt inlezen.
 

Syntess Software is UBL-Ready