Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Deel deze
pagina

Installatiebedrijf Schalkwijk 1500 ste klant bij 2BA.

(Bron: www.2ba.nl)

Installatiebedrijf Schalkwijk heeft meer dan 53 jaar ervaring in de elektrotechniek, brand- en inbraakbeveiligingen, data en telecom.  Schalkwijk is een innovatieve en dynamische partner voor de elektrotechnische installaties in kantoren, bedrijfsgebouwen, fabrieken, woningen en overheidsinstellingen. Kerntaken: advies, ontwerp, engineering , installatie, renovatie  en tekenen elektrotechnische installaties en onderhoud en service.

Schalkwijk is actief met “LeanDenken” en plannen en ondersteunt haar BIM-werk met Revit en de administratie en calculatie met Syntess-Atrium. In dat laatste pakket werkt zij sinds kort naar tevredenheid met de artikelgegevens uit 2BA.

Ook 2BA is uiteraard zeer blij met deze nieuwe mijlpaal. 1500 installatiebedrijven waar meer dan 70.000 medewerkers werkzaam zijn, laten zien dat 2BA duidelijk in de behoefte voorziet. Deze groei zet zich ook door in de meer dan 355 groothandelaren en producenten die hun gegevens via 2BA verspreiden.

Publicatiedatum 28 februari 2012
We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.  

Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.