Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Syntess en Ireen Wüst supporten elkaar!

Meervoudig Olympisch- en wereldkampioen Ireen Wüst heeft een groot supporter

Syntess Software heeft in de mentaliteit van Ireen, haar gedrevenheid en sympathieke presentatie, haar fantastische prestaties en haar Hollandse imago een passend beeld gevonden. Het spreekt voor zich dat wij als organisatie ontzettend trots zijn met deze topatleet. Niet ieder softwarebedrijf heeft een dergelijk atleet als ambassadeur op het internationale podium!

Syntess Software houdt zich succesvol bezig met het ontwikkelen van ingenieuze softwareoplossingen; Ireen staat borg voor grote prestaties op schaatsgebied. Nederlands beste sportvrouw aller tijden is verbonden aan ons bedrijf. Dat vraagt ook om ambitie vanuit onze organisatie. De missie van Syntess Software is immers bedrijven de beste software te bieden met de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid. Een missie waarbij ons bedrijf zeker geïnspireerd wordt door de prestaties die Ireen levert.

Syntess en Ireen Wüst

Samen met Ireen naar de top (van de Galibier)

Voor het tweede jaar op rij nam een team van Syntess voor het goede doel deel aan de beklimming van de Coldu Galibier, een ruim 2.600 meter hoge berg bij Valloire. De naam van het evenement luidt ‘Fiets voor een huis’ waarvan Bauke Mollema de ambassadeur is. Ireen vergezelde het Syntess-team en beklom met haar racefiets de berg. Alle 12 deelnemers van Syntess bereikten de top. Hiermee werd ruim € 12.000,- bijeengebracht om in Bangladesh 12 woningen te bouwen voor minderbedeelden.


Publicatiedatum 20 september 2016
We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.  

Vraag een demonstratie aan
Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Syntess Software is UBL Ready

Syntess Software heeft deelgenomen aan de UBL Ketentest en deze succesvol doorlopen. Vandaar dat wij het UBL-ready logo mogen voeren. Dit geeft aan dat u vanuit Syntess probleemloos UBL-facturen kunt aanmaken als uw afnemers daar om vragen en ook UBL-facturen van uw toeleveranciers kunt inlezen.
 

Syntess Software is UBL-Ready