Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Deel deze
pagina

iPad gewonnen door Lilian Suijkerbuijk uit Roosendaal

Op de beurs VSK stelde Syntess Software twee iPads beschikbaar voor technische dienstverleners die zich hadden aangemeld op onze website. De eerste iPad is gewonnen door Lilian Suijkerbuijk van het bedrijf D.M. Suijkerbuijk en Zn. uit Roosendaal. De iPad is recentelijk overhandigd door account manager Gert-Jan van de Sluis. Het thema van de iPad stond centraal in het teken van de "webwerkbon" en de web-urenadministratie". We feliciteren Lilian met dit cadeau. De tweede winnaar is inmiddels ook bekend. We publiceren ook hiervoor binnenkort een nieuwsbericht.


Publicatiedatum 6 maart 2012
We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.  

Vraag een demonstratie aan
Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Syntess Software is UBL Ready

Syntess Software heeft deelgenomen aan de UBL Ketentest en deze succesvol doorlopen. Vandaar dat wij het UBL-ready logo mogen voeren. Dit geeft aan dat u vanuit Syntess probleemloos UBL-facturen kunt aanmaken als uw afnemers daar om vragen en ook UBL-facturen van uw toeleveranciers kunt inlezen.
 

Syntess Software is UBL-Ready