Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Eén ERP softwarepakket voor al uw bedrijfsprocessen

Van MJOP t/m financiële dashboards, van digitale werkbonnen t/m projecthistorie...

Het lijkt misschien onmogelijk, maar Syntess Atrium biedt alles voor project- en servicegerichte bedrijven in één softwarepakket, voor elke bedrijfsgrootte. Praktijkgerichte software voor project- en servicegerichte bedrijven die vooruit willen. Optimaal afgestemd op de daadwerkelijke situatie binnen uw bedrijf en zo flexibel dat het zelfs met u meegroeit of -krimpt.

Binnen Syntess Atrium kennen we verschillende edities: Alle software voor binnen- en buitendienst is en wordt ontwikkeld door onze eigen organisatie.

Atrium Business (2 - 10 fte)

Ons basispakket bestaat uit de onderdelen:Artikelbeheer, Relatiebeheer, Brieven, Offertes en Verkoopfacturen en een Rapportgenerator. Dit pakket is uitbreidbaar met tal van modules zoals: Financiële administratie, Werkbonnen, Uren, etc.

Atrium Professional (5 - 100 fte)

De softwareoplossing voor uw gehele bedrijfsvoering. Van Meer Jaren Onderhouds Prognoses (mjop) t/m uitgebreide Financiële dashboards en van Digitale Werkbonnen t/m Projecthistorie: Atrium Professional biedt het u allemaal. Ook kunt u het aantal gelijktijdige gebruikers samenstellen.

Atrium Enterprise (100 + fte)

Hoofd- en subadministratie zijn volledig geïntegreerd. Hierdoor worden uw onderhandenwerk en waarde voorraad gejournaliseerd naar het grootboek.


Syntess Atrium ERP Totaalpakket

Afbeelding: Productschema Syntess Atrium


Publicatiedatum 16 september 2016
We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.  

Vraag een demonstratie aan
Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Syntess Software is UBL Ready

Syntess Software heeft deelgenomen aan de UBL Ketentest en deze succesvol doorlopen. Vandaar dat wij het UBL-ready logo mogen voeren. Dit geeft aan dat u vanuit Syntess probleemloos UBL-facturen kunt aanmaken als uw afnemers daar om vragen en ook UBL-facturen van uw toeleveranciers kunt inlezen.
 

Syntess Software is UBL-Ready