Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Syntess Software organiseert feedbacksessies

Samen met onze klanten nog praktijkgerichter

Syntess Software gaat feedbacksessies met gebruikers organiseren. In een feedbacksessie willen we graag met een aantal gebruikers spreken over een specifiek Syntess-product, met als rode draad hoe onze gebruikers dit product in hun dagelijkse praktijk ervaren.

Met deze feedback kunnen we mogelijk verbeteringen aan onze software doorvoeren. Iedere organisatie heeft zijn eigen interpretatie over een bepaald onderwerp, maar omdat Syntess werkzaam is in een heldere afgebakende markt, vormt deze verschillende interpretatie geen obstakel. Sterker nog, niet alleen wij krijgen een helderder beeld over het gebruik, ook klanten onderling leren van elkaar.

Eerste sessies over F-gassen en Projectenplanning

Half mei vindt de eerste feedbacksessie plaats over het product F-gassen. Een samenvatting van de resultaten zullen t.z.t. gepubliceerd worden. De volgende sessie gaat over het nieuwe product Projectenplanning en staat in juni gepland.

Publicatiedatum 9 mei 2017
We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.  

Vraag een demonstratie aan
Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Syntess Software is UBL Ready

Syntess Software heeft deelgenomen aan de UBL Ketentest en deze succesvol doorlopen. Vandaar dat wij het UBL-ready logo mogen voeren. Dit geeft aan dat u vanuit Syntess probleemloos UBL-facturen kunt aanmaken als uw afnemers daar om vragen en ook UBL-facturen van uw toeleveranciers kunt inlezen.
 

Syntess Software is UBL-Ready