Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Syntess Seminar en rondleiding door het nieuwe Thialf

Ervaar in het duurzaamste IJsstadion live de voordelen van digitaal werken

Kom op 10 februari van 12.30 tot 16.00 uur naar het Syntess Seminar in het Thialf Heerenveen en ervaar geheel vrijblijvend de voordelen van efficiënt, digitaal werken waarbij de digitale werkbon, digitaal factureren (XML, UBL, INSBOU en ICF) internetplannen en het klantenportaal centraal staan. Aansluitend kunt u deelnemen aan een rondleiding door het vernieuwde stadion.

Het nieuwe Thialf

Bijzonder aan het vernieuwde Thialf zijn de verschillende klimaatzones die afzonderlijk beheerd kunnen worden. Deze nieuwe klimaatzones zijn een van de belangrijkste nieuwe verbeteringen. Om in zijn eigen energiebehoefte te voorzien, beschikt het stadion over vijfduizend zonnepanelen; het grootste zonnedak op een stadion in Nederland. Ook wordt gebruik gemaakt van ondergrondse warmte- en koudeopslag en wordt restwarmte, bijvoorbeeld van de ijsmachines, uitgewisseld met de verwarmingsinstallatie van het gebouw. Het nieuwe stadion is volledig all-electric en maakt gebruik van LED verlichting. Alles bij elkaar een knap staaltje techniek op het gebied van duurzaamheid en klimaatbeheersing en te bewonderen na afloop van het seminar.

De Seminar agenda

  • Live presentatie 
  • Sneller en foutloos factureren door de digitale factuur
  • Efficiënter werken door internetplannen en het klantenportaal
  • De digitale werkbon versus de papieren werkbon 
  • Tips en trucs
  • Rondleiding stadion

Aanmelden voor het seminar

Publicatiedatum 26 januari 2017
We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.  

Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.