Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Samenvatting feedbacksessie Koeltechniek

Nieuwe producten en verbeteropties rapportages Koelmiddelen Balans en Koelmiddelenregistratie

Op 10 mei heeft Syntess Software een feedbacksessie Koeltechniek georganiseerd met een aantal gebruikers van het Syntess product F-gassen-administratie. Het doel: gebruikerservaringen uit de praktijk delen en kijken of er optimalisatie mogelijkheden zijn.

Een van de onderdelen was de demonstratie van het Klantportal. Hierbij hebben we ingezoomd op de nieuwe producten die hierin voor de koeltechnische installatiebranche gemaakt zijn. Denk aan:

  • Het inzien van externe bestanden.
  • Werkbonhistorie.
  • Specifieke koeltechnische gegevens zoals vastgelegd in het aparte tabblad PED en Koeling.
  • De registratie van beheer, waarin de koelmiddelmutaties per installatie getoond worden.

De gebruikers gaven aan dat hiermee grote stappen zijn gemaakt in richting van het digitale logboek. Er waren natuurlijk ook wensen. Bijvoorbeeld het uitbreiden van de registratie van beheer door het tonen van werkbonnen voor uitgevoerd (periodiek) onderhoud. Deze wensen hebben we genoteerd en nemen we op met ons productontwikkelteam.

Feedbacksessie met klanten van Syntess Software

Rapportages Koelmiddelen Balans en Koelmiddelenregistratie

Een ander onderwerp waren de verplichte rapportages Koelmiddelen Balans en Koelmiddelenregistratie zoals de BRL 100 voorschrijft. Deze rapportages waren al aanwezig binnen Syntess Atrium, maar blijkbaar onvoldoende op de voorgrond. In de sessie hebben we verbeteropties voorgesteld. Deze werden positief ontvangen en zullen op termijn worden doorgevoerd.

Tot slot werd gevraagd of er (toekomstige) ontwikkelingen waren waarop Syntess Atrium in het algemeen nog aangepast moest worden. Dat was niet het geval.

Feedback en planning

We bedanken alle aanwezige deelnemers voor hun komst en de genomen tijd en moeite. We nemen hun feedback en suggesties mee in onze projectontwikkelingsplannen. Aanpassingen zullen t.z.t. terug te vinden zijn op MijnSyntess en in de e-nieuwsbrief. De volgende feedbacksessie gaat over het nieuwe product Projectenplanning. De datum is nog niet bekend. Hierover binnenkort meer op de nieuwspagina van onze website. We houden u op de hoogte.

Publicatiedatum 23 mei 2017
We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.  

Vraag een demonstratie aan
Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Syntess Software is UBL Ready

Syntess Software heeft deelgenomen aan de UBL Ketentest en deze succesvol doorlopen. Vandaar dat wij het UBL-ready logo mogen voeren. Dit geeft aan dat u vanuit Syntess probleemloos UBL-facturen kunt aanmaken als uw afnemers daar om vragen en ook UBL-facturen van uw toeleveranciers kunt inlezen.
 

Syntess Software is UBL-Ready