Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Procesoptimalisatie door elektronische gegevensuitwisseling volledig te benutten

Samenvatting verdiepingssessie met Technische Unie 7 juni

De technologie staat niet stil. Hetzelfde geldt voor uw bedrijf. De markt vraagt steeds meer van u en u bent altijd op zoek naar de beste oplossing. Maar wat als u die oplossing al in huis heeft? Samen met de Technische Unie organiseerden we op 7 juni een verdiepingssessie voor onze klanten. Aan de hand van praktijkvoorbeelden lieten we zien welke beproefde functionaliteiten Syntess Atrium hen al biedt om hun processen verder te optimaliseren. Bijvoorbeeld onze System to System-koppeling (S2S) in samenwerking met de Technische Unie.

Extra verdiepingssessies

In de loop van dit jaar willen we samen met de Technische Unie nog enkele verdiepingssessies organiseren. Data zijn nog niet bekend. Wilt u hierover op de hoogte gehouden worden? Laat via onderstaande knop uw gegevens achter. U kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen via telefoonnummer 088 – 40 80 410 voor een persoonlijke presentatie.

Bekijk hier het fimpje van P. Jansen Installatietechniek over de voordelen van S2S tussen Syntess Atrium en de Technische Unie.

Publicatiedatum 14 september 2017
We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.  

Vraag een demonstratie aan
Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Syntess Software is UBL Ready

Syntess Software heeft deelgenomen aan de UBL Ketentest en deze succesvol doorlopen. Vandaar dat wij het UBL-ready logo mogen voeren. Dit geeft aan dat u vanuit Syntess probleemloos UBL-facturen kunt aanmaken als uw afnemers daar om vragen en ook UBL-facturen van uw toeleveranciers kunt inlezen.
 

Syntess Software is UBL-Ready