Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Ireen Wüst wint de 1500 en de 3000 meter op de wereldbeker in Berlijn

En nu op naar de volgende wereldbeker in Korea

Onze Olympisch kampioene heeft in Berlijn de 1500 en de 3000 meter gewonnen met ruim een halve seconde voorsprong op Martina Sablikova. Ireen rijdt de laatste maanden onverslaanbaar sterk en liet haar rivaal zien waartoe zij in staat is op dit moment. En daar zijn we als sponsor van Ireen erg trots op!

Ireen vliegt vandaag naar Korea om daar komend weekend te schaatsen op het WK. Op de Olympische baan in Gangneung zal zij op de 1500 en de 3000 meter strijden om de gouden plak en zal zij deelnemen aan de ploegenachtervolging. We wensen Ireen daar opnieuw heel veel succes!

Publicatiedatum 30 januari 2017
We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.  

Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.