Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Ireen Wüst voor de zesde keer wereldkampioen allround

Onze trots pakt wederom de titel wereldkampioen allround in het Noorse Hamar

Dit weekend is onze ambassadeur, Ireen Wüst, voor de zesde keer Wereldkampioen Allround schaatsen geworden in het Noorse Hamar. Na alle overwinningen van afgelopen seizoen opnieuw een fantastische prestatie. We zijn dan ook als bedrijf trots dat we op de schouder van Ireen, deze laatste allround wedstrijden van het seizoen, mochten meerijden.

Het doorzettingsvermogen van Ireen, haar mentaliteit, haar gedrevenheid en haar honger naar topprestaties is voor ons een drijfveer om zakelijk met onze software keer op keer het beste te bieden voor onze klanten. Ireen, van harte gefeliciteerd met je wereldkampioenschap allround!


Publicatiedatum 6 maart 2017
We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.  

Vraag een demonstratie aan
Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Syntess Software is UBL Ready

Syntess Software heeft deelgenomen aan de UBL Ketentest en deze succesvol doorlopen. Vandaar dat wij het UBL-ready logo mogen voeren. Dit geeft aan dat u vanuit Syntess probleemloos UBL-facturen kunt aanmaken als uw afnemers daar om vragen en ook UBL-facturen van uw toeleveranciers kunt inlezen.
 

Syntess Software is UBL-Ready