Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Financieel versus een praktijkgericht ERP systeem

Syntess Software vindt dat de werkprocessen van uw vakmensen de basis moeten vormen!

Eén totaaloplossing waarbij de dagelijkse praktijk zich automatisch vertaalt naar uw financiële administratie. Buitendienstmedewerker of directeur, werkvoorbereiderof receptionist, projectleider of financieel expert; met onze software laten wij al uw vakspecialisten op een hoger niveau werken.

Financieel versus praktijkgericht

De meeste ERP-software is vanuit een financiële kern naar de werkvloer ontwikkeld. Producenten kiezen hiervoor om een zo breed mogelijke afzetmarkt te kunnen bedienen. Het zijn algemene softwarepakketten die nauwelijks tot geen branchespecifiek oplossingen bieden en bovendien niet goed aansluiten op de vaardigheden en werkzaamheden van uw personeel. Want door deze benadering worden uw medewerkers op de werkvloer of in de buitendienst belast met allerlei financiële werkprocessen. Taken die eigenlijk horen bij de werkzaamheden van een financieel medewerker.

Afgestemd op uw vakmensen

Syntess Software vindt dat de werkprocessen van uw vakmensen de basis moeten vormen voor goede ERP software. Alleen dan kun je een softwarepakket ontwikkelen dat alle functionaliteiten biedt die nodig zijn voor de automatisering van specifieke bedrijfsprocessen. Eén totaaloplossing, herkenbaar voor al uw medewerkers, gebaseerd op eenmalige invoer van gegevens en waarbij de dagelijkse praktijk zich vertaalt naar uw financiële administratie. Een pakket waarmee zelfs de strengste accountants tevreden zijn. Vanuit deze visie ontwikkelden wij ons softwarepakket Syntess Atrium. Een pakket dat zeer geschikt is voor uiteenlopende project- en servicegerichte organisaties. 

InstallatiebedrijvenDe installatiebranche is ons op het lijf geschreven. Syntess Software is zelf ontstaan vanuit een installatiebedrijf. In Nederland is Syntess Software de grootste softwareleverancier voor installatiebedrijven met ERP- en mobiele toepassingen.

BouwbedrijvenSyntess Atrium biedt bouwbedrijven een krachtige ruggengraat om te kunnen concurreren binnen de bouwkolom. Zo min mogelijk administratieve handelingen met een zo hoog mogelijk resultaat!

Nautische bedrijvenDe Nautische sector houdt zich bezig met projectmatig werk afgewisseld met service en onderhoud aan vaartuigen. Zeker de bouw van jachten is een specialiteit met zeer veelzijdige werkzaamheden. Syntess Atrium is afgestemd op de Nautische sector.

ReparatiebedrijvenReparatiebedrijven zijn er in alle soorten en maten, maar ze een ding gemeen. Er wordt een storing gemeld, een monteur wordt gepland, deze gaat op pad en repareert het object en verbruikt materiaal en spendeert tijd. Een werkbon vormt het begeleidende document dat meestal in een factuur resulteert en een financiële administratie.

OnderhoudsbedrijvenBij onderhoudsbedrijven is er sprake van een apparaat/installatie/object waar een monteur werkzaamheden aan moet verrichten. Monteurs worden gepland, het begeleidende document betreft een werkbon die uiteindelijk in de ERP database beschikbaar dient te komen voor facturering, nacalculatie en historie.

Machine- en installatiebouwDe branche van installatie- en machinebouw is ons op het lijf geschreven. Syntess Software is zelf ontstaan vanuit een installatiebedrijf. In Nederland is Syntess Software de grootste softwareleverancier voor installatiebedrijven met ERP- en mobiele toepassingen.

Publicatiedatum 22 februari 2017
We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.  

Vraag een demonstratie aan
Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Syntess Software is UBL Ready

Syntess Software heeft deelgenomen aan de UBL Ketentest en deze succesvol doorlopen. Vandaar dat wij het UBL-ready logo mogen voeren. Dit geeft aan dat u vanuit Syntess probleemloos UBL-facturen kunt aanmaken als uw afnemers daar om vragen en ook UBL-facturen van uw toeleveranciers kunt inlezen.
 

Syntess Software is UBL-Ready