Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

MAC3PARK Stadion Zwolle | 15 december | Seminar Digitaal Werken

Ervaar live de voordelen van digitaal werken in het MAC3PARK Stadion (PEC Zwolle)

Evenementinformatie

van 15 december 2017 (13:00)

tot 15 december 2017 (16:00)

Plaats MAC3PARK Stadion (PEC) | Stadionplein 1 | Zwolle

Kom op 15 december van 13.00 tot 16.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur) naar het Syntess Seminar in het MAC3PARK Stadion en ervaar geheel vrijblijvend de voordelen van efficiënt, digitaal werken waarbij de digitale werkbon, internetplannen en het klantenportaal centraal staan. Aansluitend kunt u deelnemen aan een rondleiding door het stadion.

  • Projectenplanning 
  • Werkbon in de cloud 
  • Plannen in de cloud 
  • Klantportal in de cloud 
  • Tips en trucs

Aanmelden voor het seminar

Bezoek vrijblijvend ons seminar in het MAC3PARK Stadion op vrijdag 15 december a.s. en ervaar de voordelen van efficiënt, digitaal werken waarbij de digitale werkbon, internetplannen en het klantenportaal centraal staan. Zowel klanten als (nog) niet-gebruikers van onze software zijn van harte welkom. En wilt u een geïnteresseerde zakelijke relatie meenemen (bijv. uw aannemer, installateur of onderhoudsbedrijf)? Ook geen probleem. Geef dit en het aantal personen door via het aanmeldformulier. Deelname is gratis en verplicht u tot niets. Let op: De door Syntess georganiseerde seminars zijn exclusief bedoeld voor (mogelijke) eindgebruikers in onze doelgroepen.

Aanmelden

U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor dit evenement. 

v
v
**
Seminars en evenementen 2017

Kijk in het onderstaande overzicht en kijk voor een seminar bij u in de buurt.

Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Syntess Software is UBL Ready

Syntess Software heeft deelgenomen aan de UBL Ketentest en deze succesvol doorlopen. Vandaar dat wij het UBL-ready logo mogen voeren. Dit geeft aan dat u vanuit Syntess probleemloos UBL-facturen kunt aanmaken als uw afnemers daar om vragen en ook UBL-facturen van uw toeleveranciers kunt inlezen.
 

Syntess Software is UBL-Ready