Workshop De Offerte als Project

In de editie Business ontbreekt de module Projecten maar kan de offerte gezien worden als alternatief hiervoor. In de offerte komen prijsberekeningen vooraf en de werkelijk gemaakte kosten achteraf bij elkaar. Hoe maakt u (snel) een offerte met artikelen, tarieven en recepten. Vervolgens kunt u de offerte als startpunt laten dienen voor de uitvoering en de facturatie. Bestellen vanuit de offerte, werkbonnen aanmaken vanuit de offerte, achteraf werkbonnen alsnog koppelen en factureren vanuit de offerte zijn de speerpunten die besproken worden in deze training. Samengevat voor de gebruikers van de editie Business biedt deze training praktische handvatten voor wat er allemaal met en vanuit de offerte mogelijk is.

De training omvat o.a.:

  • Offertebeheer: het maken en opvolgen van offertes.
  • Offertelogistiek: het logistieke traject t.b.v. de offerte.
  • Offerteopvolging: de uitvoering van de offerte via gekoppelde werkbon(nen).
  • Vergelijk offerteprijs versus uiteindelijke offerteresultaat.
TrainingscodeATR013W
Prijs€ 190,00
Groepsgrootte3 t/m 10 deelnemers
LeervormOnline
Tijdsduur3 uur
TrainingsdatumsOp aanvraag

Aanvragen


Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.