Workshop Atrium Basis - Virtual Classroom

In deze workshop via Virtual Classroom gaan we in op de meest voorkomende zaken waar een beginnend Syntess Atrium gebruiker mee te maken krijgt. Voorbeelden hiervan zijn het inrichten van het scherm en het invoeren en opzoeken van basisgegevens (relaties en artikelen) en de documentflow in Syntess Atrium. Na korte presentaties en demonstraties met praktijkvoorbeelden stellen we je nog een aantal vragen om te checken of het getoonde “aangekomen” is.

De training omvat o.a.:

  • Schermbediening en het gebruikersmenu.
  • Inrichting van je scherm voor dagelijks gebruik.
  • Gegevens filteren (opzoeken) en het gebruik van filterschema's.
  • De documentflow in Syntess Atrium.
TrainingscodeATR001W
Groepsgrootte5 t/m 10 deelnemers
LeervormKlassikaal
Tijdsduur1 dag
TrainingsdatumsZie de trainingsagenda

Bekijk de trainingsdata


Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.