Service - Onderhoud

Deze training is een vervolgtraining op de training Contractbeheer waarbij in deze training het onderhoud van de servicecontracten centraal staat. Hoe gebruik je het scherm Onderhoudsplanning voor het massaal aanmaken van onderhoudswerkbonnen? Hoe plan je meerdere onderhoudsbeurten die van elkaar afhankelijk zijn in één contract? Hoe kondig je onderhoud aan bij uw klanten zodat `niet thuis` zoveel mogelijk voorkomen wordt? Tot slot gebruik je het scherm Contractbeheer voor inzicht in de toekomstige capaciteitsbehoefte: Hiermee krijg je tijdig inzicht in pieken en dalen van verplichte contracturen en beschikbare capaciteit.

De training omvat o.a.:

  • Het (massaal) aanmaken van onderhoudswerkbonnen.
  • Het aankondigen van onderhoud.
  • Plannen met vaste en dynamische interval.
  • Capaciteitsanalyse voor toekomstig onderhoud.
TrainingscodeATR031
Groepsgrootte1 t/m 9 deelnemers
LeervormKlassikaal
Tijdsduur1 dag
TrainingsdatumsZie de trainingsagenda

Bekijk de trainingsdata

Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.