Service - MJOP

Steeds meer opdrachtgevers vragen om inzicht in toekomstige onderhoudskosten om hun budgetten hierop af te stemmen. In deze training staat het Meerjarenonderhoudsplan (‘MJOP’) centraal door inzicht te geven in de elementen planning, prognose en kwaliteit. Planning door inzicht te verschaffen wanneer wat gedaan moet worden per installatie of object. Prognose via inzicht in de toekomstige jaarkosten krijgen. Kwaliteit door de conditie van de verschillende installaties te registreren. Dit om inzicht te krijgen in vraagstukken zoals vervangen of onderhouden van installaties.

De training omvat o.a.:

  • Planning: inzicht in wat er wanneer gedaan moet worden.
  • Prognose: toekomstige jaarkosten onderhoudskosten.
  • Kwaliteit: conditieregistratie op de installatie.
  • Installatie vervanging en levensduur.
TrainingscodeATR034
GroepsgrootteVan 3 t/m 9 deelnemers
LeervormKlassikaal
Tijdsduur1 dag
TrainingsdatumsZie de trainingsagenda

Bekijk de trainingsdata

Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.