Service - Gevorderd

In deze vervolgtraining wordt verder ingegaan op de mogelijkheden die de serviceadministratie in Syntess Atrium u biedt. Hoe plant u gelijklopend onderhoud of meerdere onderhoudsbeurten die van elkaar afhankelijk zijn in één contract? En hoe verkrijgt u inzicht in de toekomstige capaciteitsbehoefte voor wat betreft de uitvoering van het onderhoud: inzicht in pieken en dalen van verplichte contracturen en beschikbare capaciteit. Maar ook financiële aspecten van het contract en de uitvoering: hoe richt u maatwerk contracten met specifieke contractvoorwaarden in en de toepassing van aparte budgetten per apparaat waarop gecontroleerd kan worden.

De training omvat o.a.:

  • Plannen met vaste en dynamische interval.
  • Capaciteitsanalyse voor toekomstig onderhoud.
  • Toepassing contractvoorwaarden en (verkoop)prijscondities.
  • De omgang met garantie en budget per apparaat.
TrainingscodeATR041
GroepsgrootteVan 3 t/m 9 deelnemers
LeervormKlassikaal
Tijdsduur1 dag
TrainingsdatumsZie de trainingsagenda

Bekijk de trainingsdata

Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.