Service - Financieel

Deze training is een vervolgtraining op de training Contractbeheer. Rode draad is de financiële kant van de serviceadministratie. Hoe indexeert en factureer je het servicecontract? Hoe ga je om met garantie? Welke mogelijkheden zijn er t.b.v. diverse vormen van contractvoorwaarden (welke kosten mag/wil je doorbelasten naar klanten)? Hoe kun je eventuele prijsafspraken in de serviceadministratie verwerken? En dan de praktijk: Welke kosten kunnen er doorbelast worden richting de klant bij het aanmaken van storingswerkbonnen. Tot slot de vraag hoe je per contract inzage krijgt in het totaal van geboekte kosten en opbrengsten. Allemaal financiële kwesties waar in deze training nader op wordt ingegaan.

De training omvat o.a.:

  • Factureren en indexeren van contractorders.
  • Invoeren van contractvoorwaarden en verkoopcondities.
  • Het boeken van garantie.
  • Het factureren van storingen.
TrainingscodeATR032
GroepsgrootteVan 3 t/m 9 deelnemers
LeervormKlassikaal
Tijdsduur1 dag
TrainingsdatumsZie de trainingsagenda

Bekijk de trainingsdata


Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.