Service - Basis

Met deze tweedaagse training komt de serviceadministratie in Syntess Atrium aan de orde. U bent dan in staat om contracten in te richten voor objecten (gebouwen, schepen, vrachtauto’s etc.) en installaties. Deze installaties kunnen van diverse types zijn zoals Verwarming, Warmtepomp, Ventilatie, F-gas, Elektra etc. Contracten kunnen in massa (een standaardcontract) of juist als een relatie/debiteur afhankelijk contract worden ingevoerd. Om de invoer verder te automatiseren komen in deze training tevens het gebruik van apparaten en contractsoorten aan de orde. Vervolgens wordt de uitvoering van het servicecontract besproken. Dit door het (massaal) aanmaken van werkbonnen voor preventief onderhoud. Facturatie van het servicecontract kan vooraf of achteraf waarbij we tevens het periodiek indexeren van de contractprijs bespreken. Tot slot komt naast het invoeren van nieuwe contracten ook het beëindigen van bestaande contracten aan de orde.

De training omvat o.a.:

  • De hoofdonderdelen van de serviceadministratie in Syntess Atrium.
  • Het gebruik van installatie-/contractsoorten en apparaten.
  • Het invoeren van servicecontracten.
  • Het aanmaken van servicewerkbonnen (o.a. vanuit Contractbeheer).
  • De rol van werkvoorbereiding in het servicecontract.
  • Onderhoudsplanning: plannen, aankondigen en aanmaken werkbonnen.
  • Servicecontracten factureren en indexeren.
  • Inzicht in het resultaat van het servicecontract.
TrainingscodeATR040
GroepsgrootteVan 3 t/m 9 deelnemers
LeervormKlassikaal
Tijdsduur2 dagen
TrainingsdatumsZie de trainingsagenda

Bekijk de trainingsdata

Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.