Projecten - Web-projecten

Als onderdeel van de Syntess field services kun je de buitendienst automatiseren via o.a. Web-Acties en Web-Projecten. Web-Projecten is de projectenadministratie voor de buitendienst, projectmonteurs en projectleidinggevenden (projectleiders, uitvoerders, eerste monteurs etc.). De projectmonteur ziet waar en wanneer projectwerk uitgevoerd moet worden en eventueel met welke collega’s er samengewerkt wordt. De projectleider overziet het gehele netwerk van projectmedewerkers en kan desgewenst voor zijn mensen de uren gemakkelijk inboeken. Voor het maken van een werkopname wordt naast Web-Projecten ook een uitstapje naar Web-Acties gemaakt.

De training omvat o.a.:

  • Werkopnames uitvoeren via Web-Acties en via Web-Projecten.
  • Projecttaken plannen en verzenden naar web.
  • Uren boeken door de projectmonteur.
  • Uren boeken voor collega’s door de projectleider.
TrainingscodeATR019
GroepsgrootteVan 3 t/m 9 deelnemers
LeervormKlassikaal
Tijdsduur1 dag
TrainingsdatumsZie de trainingsagenda

Bekijk de trainingsdata

Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.