Projecten - Kwaliteitsborging

Het belang van kwaliteitsborging in de uitvoering van uw project wordt steeds belangrijker. De Wkb (Wet kwaliteitsborging voor het bouwen) is hier een gevolg van. Kwaliteitsborging van uw project in uitvoering is dan ook de rode draad van deze training. Hoe kunt u de diverse stappen in uw project zelf definiëren en in Syntess Atrium inrichten? Hoe kunt u borgen dat collega’s verantwoordelijk worden voor bepaalde fases of acties van uw projectenflow en hoe kunt u monitoren dat deze acties ook tijdig worden uitgevoerd? Hoe kunt u borgen dat uw medewerkers in de projectuitvoering de afgesproken kwaliteit leveren?

De training omvat o.a.:

  • Het inrichten van projectfases.
  • Het automatisch laten genereren van projectacties per projectfase.
  • Het inrichten van kwaliteitsborging voor uw projectenadministratie.
  • Het uitvoeren en acceptatie van projectcontroles via checklisten.
TrainingscodeATR017
GroepsgrootteVan 3 t/m 9 deelnemers
LeervormKlassikaal
Tijdsduur1 dag
TrainingsdatumsZie de trainingsagenda

Bekijk de trainingsdata

Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.