Projecten - Budgettering

Het ene project loopt qua kosten meer risico dan het andere project. Komt u hier na afloop van het project achter dan is dit vaak te laat. Bijsturing is vaak dan niet meer mogelijk. De rode draad van deze training is dan ook hoe u de kosten van uw projecten tijdens de uitvoering kunt monitoren en bewaken. Syntess Atrium biedt hiervoor diverse mogelijkheden. In deze training wordt ingegaan op de optie Projectbudgettering voor projectbewaking tijdens de uitvoer en gebruik van percentage gereed.

De training omvat o.a.:

  • Verschillende methoden projectbudgettering.
  • Toepassing %Gereed.
  • Het invoeren en bijhouden van projectopnames.
  • Inzicht in het verloop van het projectbudget tijdens uitvoering van het project.
TrainingscodeATR018
GroepsgrootteVan 3 t/m 9 deelnemers
LeervormKlassikaal
Tijdsduur1 dag
TrainingsdatumsZie de trainingsagenda

Bekijk de trainingsdata

Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.