Logistiek - Werkvoorbereiding

De training Werkvoorbereiding gaat in op de materiaalplanning van de projectuitvoering: het begroten, reserveren, bestellen, ontvangen van materiaal. Het gebruik van Webselectie artikelen (artikelen bekijken en selecteren op de websites van leveranciers) en de beschikbaarheid van artikelen bij groothandels wordt besproken. Ook de fase van werkvoorbereiding komt in deze training aan de orde. Hoe integreer je een gemaakte calculatie in de werkvoorbereiding en hoe stel je een definitieve werkbegroting op of roep je het benodigde materiaal in delen af? In de module Werkvoorbereiding regel je de gehele materiaalplanning voor je projecten.

De training omvat o.a.:

  • Bestellingen en magazijnuitgiften op project.
  • Calculaties inlezen in de werkvoorbereiding.
  • Begroten, plannen, reserveren en bestellen vanuit Werkvoorbereiding.
  • Leverancieroffertes aanvragen en beheren vanuit Werkvoorbereiding.
TrainingscodeATR020
GroepsgrootteVan 3 t/m 9 deelnemers
LeervormKlassikaal
Tijdsduur1 dag
TrainingsdatumsZie de trainingsagenda

Bekijk de trainingsdata

Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.