Logistiek - Werkbonnen

De werkbon is in de dagelijkse praktijk van de installateur een niet weg te denken document en misschien wel het meest belangrijke document in Syntess Atrium. De werkbon verbindt tenslotte kantoor en de buitendienst met elkaar. Uw monteurs worden via werkbonnen aangestuurd en melden de praktische uitvoering van de werkbon weer terug zodat er gefactureerd kan worden. In deze training staan de diverse soorten werkbonnen, de flow van de werkbon en het aankondigen (om een dichte deur te voorkomen) centraal, evenals de geboekte kosten en opbrengsten op de werkbon. 

De training omvat o.a.:

  • De werkflow van de werkbon en verschillende soorten werkbonnen.
  • Het aankondigen van werkbonnen.
  • Werkbon opvolging.
  • Kosten en opbrengsten op de werkbon.
TrainingscodeATR025
GroepsgrootteVan 3 t/m 9 deelnemers
LeervormKlassikaal
Tijdsduur1 dag
TrainingsdatumsZie de trainingsagenda

Bekijk de trainingsdata

Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.