Logistiek - Web-Werkbon (op aanvraag)

Als onderdeel van de Syntess field services kun je de buitendienst automatiseren via de “digitale werkbon”. Vanuit Syntess Atrium Kantoor kun je de werkbonnen aanbieden die de monteur als tegel ziet op zijn mobiele apparaat. Vervolgens voert de monteur zijn werk uit en registreert dit direct op de Web-Werkbon. Deze resultaten zijn hierna direct inzichtelijk in Syntess Atrium Kantoor. Deze training is voor iedereen die meer wil weten over de inrichting en het samenspel tussen Syntess Atrium Kantoor en de Web-Werkbon. Hierbij komt het gebruik van Web-Bestellen en Web-Checklisten ook aan de orde.

De training omvat o.a.:

  • Het inrichten en vormgeven van de Web-Werkbon.
  • Aanmaken Web-Werkbonnen vanuit Kantoor en door de monteur.
  • Het boeken van materiaal en uren.
  • Web-Bestellingen en Web-Checklisten, Opvolging en Indirecte taken.
TrainingscodeATR026
GroepsgrootteVan 3 t/m 9 deelnemers
LeervormKlassikaal
Tijdsduur1 dag
TrainingsdatumsOp aanvraag

Aanvragen


Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.