Logistiek - Projectenplanning

Het scherm Projectenplanning geeft inzicht in welke projecten er lopen en wanneer. Bovendien wordt de nog beschikbare capaciteit aan uren van de uitvoerende monteurs getoond, zodat voor nieuw in te plannen projecten inzichtelijk is of er voldoende capaciteit is of niet. Vanuit Projectenplanning kun je de projecturen reserveren voor toekomstig werk en direct inplannen voor de specifieke monteurs). Deze training is los te volgen, maar ook nauw verbonden met de training Planscherm.

De training omvat o.a.:

  • Inrichting Projectenplanning.
  • Mijlpalen in Projectenplanning.
  • Projecturen begroten, reserveren en plannen.
  • Afstemmen vraag en aanbod van capaciteit.
TrainingscodeATR021
GroepsgrootteVan 3 t/m 9 deelnemers
LeervormKlassikaal
Tijdsduur1 dag
TrainingsdatumsZie de trainingsagenda

Bekijk de trainingsdata


Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.